Nogomet

Maradonin odlazak još neslužben

Mihaela Bradovski • utorak, 06.07.2010.
Maradonin odlazak još neslužben
Foto: EPA

Argentinski izbornik, Diego Maradona po povratku iz Južnoafričke Republike izjavio je da je za njega poglavlje na argentinskoj klupi završeno. Savez međutim još uvijek nije potvrdio da li je riječ i o službenom rastanku...

Dva dana nakon poraza od Njemačke Maradona je indirektno najavio odlazak. "Gotovo je, moj posao ovdje je završen. Dao sam sve od sebe što sam mogao." Iako je u izjavi za Cronicu bio prilično jasan što se tiče sudbine na dosadašnjoj poziciji, službenu ostavku još uvijek nije dao.

Glasnogovornik Argentinskog nogometnog saveza na tu je temu rekao kako se sastanak između izbornika i predsjednika Saveza Julia Grondona treba dogoditi nakon završetka SP-a.

Reuters je, kako bi stigao do više informacija, došao u kontakt s Maradoninim bliskim prijateljem, no niti on nije znao više. "Još uvijek ne mogu potvrditi da je dao ostavku. O tome će se još razmišljati. Kod kuće je s obitelji i zajedno će odlučiti."

A bivši Maradonin suigrač, Alejandro Mancuso vjeruje kako do promjena na klupi neće doći. "Poznavajući Diega teško mi je vjerovati u to da će se povući nakon što nije ispuni cilj. Napravio je on sa reprezentacijom i dobrih stvari."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.07.2010. u 02:15
    dobro je ćiro rekao usudili su se doći na SP bez izbornika
    Obrisan korisnik
  • The_Killer_000706.07.2010. u 22:41
    pa neće valjda ostati
    The_Killer_0007