Košarka

Zadrani tek čekaju protivnike

Branimir Korać • četvrtak, 08.07.2010.
Zadrani tek čekaju protivnike
Foto: Kristijan Komarica

Za razliku od Cibone, Cedevite i Zagreba, košarkaši Zadra su danas saznali samo skupinu u kojoj će igrati i potencijalne protivnike u Eurochallenge kupu...

Loša prošla sezona bacila je košarkaše Zadra jako nisko na europskoj košarkaškoj karti. Dosad su ambicije sezale i do Eurolige, najmanje Eurokupa, ali sada je stiglo vrijeme da se okušaju i u Eurochallengu.

Danas je održan ždrijeb i za Eurochallenge, a Zadrani su smješteni u skupinu G gdje još uvijek ne znaju nijedno konkretno ime protiv kojeg će igrati.

To će saznati nakon što se odigraju kvalifikacije Eurokupa i Eurochallengea te će u njihovu skupinu doći jedan poraženi iz kvalifikacija Eurokupa te dva pobjednika iz kvalifikacija Eurochallengea.

Par Eurokupa koji je Zadranima zanimljiv je Benetton - Apoel i s obzirom na snagu ove dvije momčadi, izvjesno je kako će im se u skupini priključiti Ciprani.

Što se tiče kvalifikacija Eurochallengea, u Zadar će doći pobjednici dvoboja Leiden Basket iz Nizozemske i turska Pinar Karsiyaka te ciparska Etha i Artland Dragonsi.

Natjecanje u skupinama započinje 16. studenog.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.07.2010. u 16:32
    idemo ovo osvojit
    Obrisan korisnik