Nogomet

Suarez: "Privlače me Tottenham i United"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 12.07.2010.
Suarez: "Privlače me Tottenham i United"
Foto: Dejan Popek

Urugvajski reprezentativac Luis Suarez ne skriva svoju želju da karijeru nastavi izvan Nizozemske, a posebno su mu zanimljiva dva engleska kluba...

"Ajax će me teško zadržati", izjavio je nedavno Luis Suarez i time potvrdio da će bi već ovoga ljeta mogao ostvariti unosan transfer.

Bude li njegova zadnja, najviše šanse za njegov potpis na ugovoru imaju Manchester United i Tottenham Hotspur: "Manchester United je uz Real Madrid možda i najprestižniji klub na svijetu. Preselite li na Old Trafford znate da ste uspjeli i da ćete osvajati trofeje".

"Uz United privlači me i Tottenham. To je klub visokih ambicija i već je ostvario plasman u kvalifikacije Lige prvaka. Sviđaju mi se klubovi koji su voljni potrošiti radi uspjeha", dodao je urugvajski napadač.

"Ne želim skrivati da se divim engleskoj ligi. Nijedno se drugo prvenstvo ne može pohvaliti tolikim brojem klubova koji su kandidati za Ligu prvaka. Osim toga, o snazi lige najbolje govore da imena poput Gerrarda, Torresa, Mascherana, Silve, Tourea i Adebayora igraju samo Europsku ligu", smatra Luis Suarez.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.07.2010. u 23:21
    Dobro da ga Cibalija ne privlači
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.07.2010. u 00:16
    teška odluka za suareza...neka ide u tottenham...imat če puno više prilika za igru...
    Obrisan korisnik