Nogomet

Sammir: "Tako igram u sredini"

Vedran Attias • utorak, 13.07.2010.
Sammir: "Tako igram u sredini"
Foto: Kristijan Komarica

Uz Marija Mandžukića Sammir je bio prva violina Dinamovog razbijanja Luke Koper. Nakon utakmice Brazilac je otvoreno rekao da je dobra partija uvelike rezultat pozicije na kojoj je igrao…

Smješak na Sammirovu licu sve je govorio: "Naravno da sam zadovoljan", veli Brazilac pa nastavlja: "Nismo dobro otvorili utakmicu i zabili su nam rani gol, ali kada smo krenuli - pokazali smo da smo puno bolja momčad od njih."

Je li ovo Sammir kojeg ćemo gledati i u nastavku sezone: "Tako igram kada igram u sredini, a ne na krilu. Brže se riešavam lopte kada imam puno opcija, a i trener je na tome inzistirao."

I drugi Brazilac, Etto, mogao je biti zadovoljan prikazanim: "Zabili su nam rani gol, ali brzo smo pokazali da smo kvalitetnija momčad od njih.”

Milan Badelj pokazao je da se o njemu s pravom govori kao o ”dizelašu” koji malo sporije ulazi u formu, no momčad je ovoga puta bila dovoljno raspoložena da to nadoknadi. Mladi Dinamov veznjak je, poput suigrača, pohvalio karakter momčadi i konstatirao: ”Ovo nam je odlična uvertira za Hajduk”

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.07.2010. u 16:59
    Sammir je igračina kad igra na prirodnoj poziciji koja mu najviše i odgovara. Još ako se brže rješava i lopte još je i jači. Sad ima puno više opcija, a po Badelju se vidi da uz aut liniju ni njemu ne odgovara. Jbt pa nisu oni krila... Badelj i Morales moraju dići formu i nema zime!
    Obrisan korisnik
  • danchy14.07.2010. u 10:19
    bravo dečki, samo nemojte previsoko poletit, nastavite tako AJMO!!!!!
    danchy
  • Obrisan korisnik14.07.2010. u 09:05
    Osim što sam stalno govorio,eto i nedavno sam tvrdio ovdje i pljuvao Blažička što je pokrenuo hajku na jednog fantastičnog igrača,Sammira. Osim što mi je Dinamo pobjedio,ovo je i moja satisfakcija,jer dokazuje da on nikad nije igrao loše,već je Dinamo igrao loše,a on je bio i tad bolji,a još ga... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.07.2010. u 01:48
    Iako nisam dinamovac oduvijek sam tvrdio da je Sammir vrhunska klasa ( za HNL) , pa sam tako pisao i za zadnja kola prošlog prvenstva. Svi su ga pljuvali, ali ne može on sam proči 4-5 protivničkih igrača i zabit sam samcat. I njemu treba nekoliko opcija da može kombinirati, a ako naprijed nema... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.07.2010. u 00:24
    Najjači igrač Dinama! A kako je mršav, to je čudo!
    Obrisan korisnik