Nogomet

Belletti se vratio u Brazil

Branimir Korać • četvrtak, 15.07.2010.
Belletti se vratio u Brazil
Foto: Sandro Donda

Dojučerašnji igrač Chelseaja i nekadašnji reprezentativac Brazila, Juliano Belletti, vratio se u domovinu gdje će staviti potpis na ugovor s Fluminenseom...

Suigrači iz Chelseaja Juliano Belletti i Deco uskoro bi trebali zaigrati ponovno zajedno, ali u Brazilu. Dok se službena objava transfera Deca iz Chelseaja u Fluminense tek očekuje, stigla je potvrda kako će Belletti tijekom dana potpisati ugovor s ovim klubom.

Belletti je na kraju sezone iskazao namjeru za odlaskom iz Chelseaja i povratkom u Brazil i to je na kraju i učinio. Imao je otvorene ponude nekolicine turskih klubova, međutim nije se upustio u tursku avanturu već se vraća u Brazil.

"Svakog trenutka očekujemo Bellettijev dolazak, nakon toga će proći liječničke preglede i staviti potpis na ugovor. Sve smo već dogovorili, ostaje ta formalnost", potvrdio je potpredsjednik Fluminensea Alcides Antunes.

Prije dolaska u Europu 2002. godine Belletti je u Brazilu nastupao za Cruzeiro i Sao Paulo, a u Europi je nosio dres Villarreala, Barcelone i Chelseaja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!