Nogomet

Jol ipak ostaje u Ajaxu

Branimir Korać • utorak, 20.07.2010.
Jol ipak ostaje u Ajaxu
Foto: Davor Sajko

Iako se činilo već gotovom stvari, Martin Jol ipak je odbio mogućnost preuzimanja Fulhama te se odlučio na ostanak u Ajaxu...

U pregovorima uvijek agresivni vlasnik Fulhama Mohamed Al-Fayed pristupio je Martinu Jolu s ponudom da preuzme Fulham od ovog ljeta. Nakon odlaska Roya Hodgsona, Al-Fayed pokušava dovesti jako trenersko ime i Jol se činio kao najbolji izbor.

Nizozemski stručnjak je odmah dao do znanja kako će ozbiljno razmotriti ponudu londonskog kluba, u javnost je procurila informacija i kako će ponedjeljak i utorak provesti u Londonu gdje će potpisati ugovor s Fulhamom, ali posljednji razgovor s čelnicima Ajaxa je doveo i do promjene u njegovom razmišljanju.

"Fulham je bio jako zainteresiran, ali u principu ostajem u Ajaxu", rekao je Jol i tako razriješio dilemu oko svojeg budućeg kluba.

Kako prenose nizozemski mediji, Jola je na ostanak privolio financijski direktor Jeroen Slop koji mu je priopćio kako može dovesti nekog ne posebno skupog igrača na desno krilo gdje i traži pojačanje, a u slučaju odlaska Van der Wiela i Suareza dobit će na raspolaganju puno veći iznos za dovođenje igrača.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik20.07.2010. u 14:38
    pa to se je i znalo da če ostati, čim sam videl onaj smeh od informacije da fulham želi dovesti ibrahimovića...
    Obrisan korisnik