Nogomet

U Beču "sve otvoreno" oko Jelavića

Nikola Vlahović • utorak, 10.08.2010.
U Beču "sve otvoreno" oko Jelavića
Foto: Davor Sajko

Hrvatski reprezentativac, Nikica Jelavić, već se duže vremena nalazi na radaru Glasgow Rangersa, međutim, posao još nije gotov.

Iako je zadnjih dana otvorena nova runda pregovora između bečkog Rapida i Glasgow Rangersa oko Nikice Jelavića, dvije strane još nisu postigle konačni dogovor.

Škoti su ozbiljno "zagrizli" za našeg reprezentativca, međutim, vrijeme prolazi, a Jelavić je i dalje igrač austrijskog prvoligaša. Premda je i sam igrač rekao da želi nastaviti karijeru u Škotskoj, još se čeka konačni dogovor.

Sportski direktor Rapida, Alfred Hörtnagl, priznao je da nije sigurno da će Rapid pristati na prodaju svog najboljeg napadača.

"Još je uvijek sve otvoreno, čak i od strane igrača. Ne želim komentirati nikakve cifre koje se spominju. Nisam siguran da se transfer nalazi pred realizacijom. Dokle god bude trajao prijelazni rok, takve teme će uvijek biti aktualne", zaključio je Hörtnagl.

Tako se sapunica oko Jelavića i dalje nastavlja, a hoće li bivši napadač Hajduka i belgijskog Waregema napustiti Rapid i preseliti u Glasgow Rangerse ostaje nepoznato.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.08.2010. u 13:35
    Nikica nas najjaci napadac!
    Obrisan korisnik