Nogomet

Blanc: "Poput djece za Božić"

Borna Rupnik • srijeda, 11.08.2010.
Blanc: "Poput djece za Božić"
Foto: EPA

Laurent Blanc svoju će izborničku premijeru na klupi Francuske imati u Norveškoj, a usprkos neuigranosti nada se pobjedi...

Bez igrača koji su branili francuske boje na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici, Laurent Blanc krenuo je put Osla kako bi u prijateljskom ogledu s Norveškom ubilježio svoj prvi nastup na dužnosti izbornika nacionalne selekcije.

Premda vremena za pripreme nije bilo mnogo, Blanc ističe da se pozvani francuski nogometaši vesele izazovu: "Pomalo smo poput djece za Božić. Gotovo smo sasvim neuigrani, ali želimo najbolji mogući rezultat, a uvjeren sam da možemo do pobjede".

Svi su želji dokazati se, naglasio je Blanc, a nada se da će pronaći pravi recept za Norvežane: "Ne možemo se s njima nositi na fizičkom planu, to će nam biti veliki ispit. Nametnut će nam se svojom konstitucijom, ali zato se nadam da ćemo biti bolji na drugim područjima".

Blanc će na raspolaganju imati i napadača Real Madrida, Karima Benzemu, koji je na vrijeme riješio sve obveze u vezi policijske istrage o maloljetnoj prostitutki.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!