Nogomet

Unirea krenula u rasprodaju

Nikola Vlahović • četvrtak, 12.08.2010.
Unirea krenula u rasprodaju
Foto: Sandro Donda

Hajdukov protivnik za ulazak u Europsku ligu Unirea, počela je s rasprodajom igrača.

Zbog velikih financijskih problema Unirea je prisiljena prodati svoje najbolje igrače, a prema pisanju rumunjskih medija rasprodaja je započela. Tako je Hajdukov protivnik za ulazak u Europsku ligu počeo pregovore sa Steauom oko trojice igrača.

Naime, Steaua je pokazala veliki interes za Argentinca Pabla Brandana te za Mariusa Bilasca i Georgea Galamaza. Za spomenuti igrače zelene svjetlo dao je novi trener Steaue Ilie Dumitrescu.

Međutim, problem bi mogao predstavljati Brandan koji nije oduševljen idejom da pojača rivale. "Njihova dva igrača me posebno zanimaju, a to su Brandan i Bilasco i spreman sam sve učiniti da ih dovedem ", rekao je predsjednik Steaue Gigi Becali.

Što se tiče trećeg igrača Galamaza, Steaua je sve uvjete s njim dogovorila i taj je transfer pred realizacijom. Inače, to je jedan od najboljih igrača Unirea, a igra na poziciji stopera. Blizu odlaska je i vratar Giedrius Arlauskis, za kojeg je zainteresirano nekoliko ruskih prvoligaša.

Dodajmo ovome kako je trener Ronny Levy ipak odlučio ostati za kormilom rumunjskog prvoligaša.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.08.2010. u 17:25
    haha sad ce ih hajduk podcijeniti kao sto ce i dinamo gyor pa ce biti sudac nas je pokrao kad ispadnu oboje
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.08.2010. u 16:51
    Ne navijam ni za Dinamo , ni za Hajduk, ali navijam za sve naše ekipe u Europi i molim malo sreće da obje ekipe prođu u europsku ligu. I dok mislim da je Zoran Mamić u pravu da Dinamo treba i bez trenera (ma kolko god to podcjenjivački zvučalo) proči Gyor, jer Gyor nije jači od Sheriffa, a Sheriff... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.08.2010. u 14:38
    Navijam za Dinamo, ali volio bih da Hajduk uđe u grupu Eurolige, mada mislim da ovi Rumunji malo previše seru da su pred raspadom, bolje je za Hajduk da ih ne podcijeni.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.08.2010. u 14:20
    Već sam rekao u temi Hajduk-Unirea da sve ove informacije i novosti u vezi Rumunja mogu samo štetiti Hajduku i njihovom pristupu utakmici. Sportski direktor Ivica Kalinić će biti u petak na njihovoj prvenstvenoj utakmici i on može na licu mjesta vidit kako igraju i u kakvom stanju dolaze u Split... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.08.2010. u 14:00
    Meni se čini da ova UREA pili naopako...Raspad zaboravite
    Obrisan korisnik