Nogomet

Unirea praznih ruku i s igračem više

Borna Rupnik • subota, 14.08.2010.
Unirea praznih ruku i s igračem više
Foto: Sandro Donda

Rumunjska Unirea neće u najboljem raspoloženju dočekati prvi ogled četvrtog pretkola Europske lige protiv Hajduka. U četvrtom kolu prvenstva ostali su praznih ruku...

U Splitu se nestrpljivo iščekuje četvrtak i prvi okršaj posljednje prepreke prije grupne faze Europske lige, a Unirea Urziceni i dalje ne briljira.

U četvrtom kolu rumunjskog prvenstva Hajdukovom je budućem protivniku s druge strane terena stajala Universitatea Cluj, a gosti su poveli već u drugoj minuti preko Lemnarua. Unirea je potom stvorila dvije - tri dobre prilike.

Međutim, nogometaši iz Cluja ostali su u 59. minuti s igračem manje nakon isključenja Baldea, no Unirei ni to nije pomoglo da dođe barem do boda. Štoviše, zaprijetili su tek nekolicinom udaraca iz daljine.

Unirea je tako upisala i drugi ovosezonski prvenstveni poraz. Pobjedu još uvijek nisu okusili - imaju još dva neodlučena rezultata, odnosno dva boda na svom kontu. U rubrici postignutih pogodaka još uvijek im stoji nula.

Ronny Levy na teren je poslao sljedeći sastav:
Arlauskis, Nicu, Galamaz, Mehmedović, Marin, Marinescu, Paduretu (od 76' Todoran), Brandan, Frunza, Neaga (od 55' Rusescu) i Dale (od 55' Onofras).

Rumunjsko prvenstvo, četvrto kolo:
Unirea Urziceni - Universitatea Cluj 0:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.08.2010. u 20:46
    kad sam danas gleda neke statistike za kladionicu, čini mi se da sam vidio da unirea nije dala gol u zadnjih 6 ili čak 7 utakmica...nisu ih puno ni primili, al opet... Uz cjelokupnu situaciju u klubu, to bi hajduk triba proć...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.08.2010. u 20:10
    6.80 dvojka :-) ...ali kako to obično biva tottenham se imalo oba daju :-(
    Obrisan korisnik