Rukomet

"Dolazak u Celje mi je veliki motiv"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 16.08.2010.
"Dolazak u Celje mi je veliki motiv"
Foto: Davor Sajko

Petar Metličić proteklih je dana dovršio svoj transfer u Celje, a razloge prelaska u redove slovenske momčadi potražio je u visokim klupskim ambicijama...

Premda su postojali izgledi da ga iduće sezone gledamo u Zagrebu, Petar Metličić odabrao je Slovence iz Celja, koji su očigledno pripremili konkretniju ponudu od hrvatskog prvaka.

Roman Pungartnik, direktor Celja: "S Metličićem će naša ekipa dobiti na širini. Njegovi uspjesi govore sami za sebe i zato nam je drago što se unatoč drugim ponudama odlučio baš za nas".

"Jako mi je drago što dolazim u Celje. To je klub visokih ambicija u kojem ću igrati s izvrsnih suigračima, pod trenerom koji me cijeni i koji od mene ima velika očekivanja", prokomentirao je naš rukometaš za klupske stranice.

Dolazak u novu sredinu predstavlja mu novi izazov: "Za mene je dolazak u Celje veliki motiv. Njihov projekt izazov je za svakog sportaša, a tu imam i nekolicinu prijatelja. Vjerujem da ću se složiti i s ostalima te da ćemo stvoriti ekipu koja će ostvariti zacrtane ciljeve".

"Neće nam biti lako jer nas čekaju vrhunski suparnici, ali i oni se moraju bojati nas", dodao je Petar Metličić.

Ujedno je istaknuo da su se u Celju svojski potrudili ne bi li ga doveli u svoje redove: "Raduje me što je uprava kluba bila uporna. U zadnjih nekoliko dana trebalo je dogovoriti još nekoliko stvari, nije sve bilo začas gotovo. No, sada je sve sređeno i možemo se usredotočiti na ono što se od mene i mojih suigrača traži".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • kraljetina19.08.2010. u 12:49
    igrac s iskustvom koji bi dobrodosao zagrebu nakon odlaska lazarova
    kraljetina
  • Obrisan korisnik16.08.2010. u 13:41
    pero, kralju......želim ti puno uspjeha s novim klubom.....
    Obrisan korisnik
  • Captain Jack16.08.2010. u 13:38
    Jako mi je drago da je netko pokazal zube Gobcu..
    Captain Jack
  • Obrisan korisnik16.08.2010. u 12:34
    Zbog Gobca nije vise niti u reprezentaciji, zar je netko stvarno mislio da ce ga u ZG dovesti?! Sretno kapetane (makar i u Sloveniji) :)...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.08.2010. u 08:32
    Evo zašto nije došao u Zagreb. "Ujedno je istaknuo da su se u Celju svojski potrudili ne bi li ga doveli u svoje redove: Raduje me što je uprava kluba bila uporna." Nisu ljudi samo sjedili i čekali da im dodje u klub.
    Obrisan korisnik