Nogomet

Šveđanin potpisao za Celtic

Nikola Vlahović • utorak, 17.08.2010.
Šveđanin potpisao za Celtic
Foto: Sandro Donda

Celtic je nastavio pojačavati svoje redove za novu sezonu, a najnovije pojačanje došlo je iz Grčke.

Škotski velikan na svojim je službenim stranicama objavio informaciju da su u klub doveli novog braniča. Radi se o Danielu Majstoroviću, koji je u Škotsku došao iz Grčke.

Švedski reprezentativac u Celtic je došao čistih papira, a zadnji klub za koji je igrao bio je grčki AEK. Pošto mu je istekao ugovor s grčkim prvoligašem bio je zanimljiv mnogim klubovima, ali kad je stigla ponuda Celtica, Majstorović se nije dvoumio.

"Celtic je veliki klub sa slavnom prošlošću koji ima svoje navijače u cijelom svijetu. To je klub za kojeg je svatko čuo i o kojemu se mnogo zna. Osim toga, Celtic je klub koji ima vrlo veliki ugled u Europi", rekao je Majstorović na predstavljanju.

33-godišnjak je potpisao dvogodišnji ugovor sa svojim novim poslodavcem, a čelnici Celtica vjeruju da su dobili odličnog stopera koji će biti pojačanje za njihov klub.

Braniču je ovo osmi klub u karijeri, a do sada je nosio dres: Brommapojkarna, Fortune Köln, Västerasa, Malma, Twentea, Basela i AEK-a. Za reprezentaciju Švedske odigrao je 35 utakmica i postigao dva gola.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!