Nogomet

Löw traži kapetana

Nikola Vlahović • utorak, 17.08.2010.
Löw traži kapetana
Foto: EPA

Njemački izbornik, Joachim Löw, priznao je da još nije odlučio tko će biti kapetan Elfa u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici kapetan Njemačke bio je Philipp Lahm, koji je tu funkciju obavljao dok je Michael Ballack bio van terena.

Međutim, već se u Južnoafričkoj Republici pojavila informacija kako Lahm nema namjeru vratiti kapetansku traku Ballacku, a izbornik Joachim Löw je priznao da još nije odlučio tko će biti kapetan u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

"Nisam ni počeo raspravljati o tome, ali sigurno neću dopustiti nikakve pritiske izvana da utječu na tu odluku. Međutim, neću puno oklijevati, znam da moram to što prije učiniti", rekao je Löw.

Problem je u tome što su obojica igrača ustrajni u želji da upravo oni budu predvodnici svoje reprezentacije. "Philipp i Michael su izrazili svoje mišljenje i ja sam prihvatio njihove izjave. Uskoro ću obaviti razgovre s njima i onda ću vidjeti kakva je situacija", zaključio je Joachim.

Njemački strateg se osvrnuo i na povratak Ballacka u Bayer iz Leverkusena: "On je igrao za vrhunske klubove u svojoj karijeri i redovito je ostavljao dobar dojam, kako fizički tako i igrački. Vjerujem da će biti važan igrač u Leverkusenu".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • LeBronWade22.08.2010. u 18:30
    Nema tu razmišljanja Lahm mora ostati kapetan
    LeBronWade