Nogomet

HNS: "Marić i Mamić su i osumnjičenici"

Sportnet • srijeda, 18.08.2010.
HNS: "Marić i Mamić su i osumnjičenici"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Nakon što je danas u Hrvatskom nogometnom savezu predstavnik Uefe razgovarao s nogometnim sucem Brunom Marićem, Hrvatski nogometni savez se oglasio priopćenjem...

U priopćenju stoji:

Danas, 18. kolovoza 2010. godine, u prostorijama HNS-a, Uefin predstavnik je obavio razgovor s nogometnim sucem Brunom Marićem, glavnim sucem Kup utakmice NK Dinamo Zagreb - HNK Hajduk Split, odigrane u Zagrebu 13. svibnja 2009. godine. Po obavljenom razgovoru Uefin predstavnik izvijestio je HNS da Bruno Marić u ovom slučaju ima status osumnjičenika.

Dana 17. kolovoza 2010. HNS uputio pismo Uefi kako bi se utvrdio status Zorana Mamića u istom postupku koju provodi UEFA.

Danas, 18. kolovoza 2010., HNS je primio pisani odgovor Disciplinskog odjela Uefe kojim je potvrđeno i navedeno slijedeće: "UEFA je ispitala Zorana Mamića u svojstvu osumnjičenika/svjedoka, a s obzirom da je g. Mamić bio kvalificiran kao jedan od osumnjičenika u slučaju predmeta koji su pripremili njemački istražni organi u Bochumu u svezi s utakmicom Dinamo Zagreb – Hajduk Split, odigranom 13. svibnja 2009. godine."

U svezi s nastavkom postupka u ovom slučaju, HNS će u najskorije vrijeme sazvati svoju Disciplinsku komisiju koja će provesti postupak i odlučiti o statusu dvojice osumnjičenika, o čemu će biti izdano pisano priopćenje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.08.2010. u 19:44
    Nemam komentar za Z.Mamića ali ako ima prljavi stvari u nog.prije Mamića su sigurno glavni u HNS-u skupa sa Slavenom Bilićem.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.08.2010. u 12:22
    ako taj dan svi kakti favoriti iz liga petica pobijede, benfica redovito gubi doma od luzera. kome to pase? pa nisu krivi mamici i suci, niti kladionice nego onaj tko sve to podrzava i ima koristi od toga.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.08.2010. u 12:21
    ako su se objavili rezultati svih tekmi kupa taj dan, zasto se ovaj nije do kasno navecerž? ili zasto je bio krivo upisan? slijedeca tema: kako mogu kladionice biti u prvim ligama sponzori? sjetimo se portugala i bet and win glavnog sponzora. benfica igra svaku nedjelju u 22:00 tekme.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.08.2010. u 12:19
    isplacivalo na pobjedu vukovara.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.08.2010. u 12:19
    sta je sa kup tekmom izmedju cibalije i vukovara, prije par godina-nema nigdje rezultata, kakti namjestena tekma da vukovar dobijai koef. pao. nema rezultata sve do navecer kad objave-cibalija dobila 2:0. a germanija isplacivala na pobjedu vukovara cijelo poslijepodne. i u frankfurtu se i drugi dan... [više na forumu]
    Obrisan korisnik