Nogomet

Suspendirani Jelavić prema Glasgowu

Borna Rupnik • petak, 20.08.2010.
Suspendirani Jelavić prema Glasgowu
Foto: Davor Sajko

Nakon što je u četvrtak odbio nastupiti za svoj Rapid u Europskoj ligi, Nikica Jelavić mogao bi u petak privesti kraju svoj transfer u Glasgow Rangerse...

Hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić nije zaigrao za Rapid iz Beča u prvoj utakmici četvrtog pretkola Europske lige, u kojem su Austrijanci protiv engleske Aston Ville odigrali 1:1.

Naš je napadač odbio nastupiti te ga je klub suspendirao, dok za petak ima zakazan liječnički pregled u Glasgowu, što bi trebala biti njegova posljednja stepenica prije potpisa ugovora sa škotskim velikanom.

"Dogovorili smo iznos odštete s Rapidom, kao i Jelavićeva primanja. Jelavić će krenuti put Glasgowa i obaviti liječnički pregled", izjavio je izvršni direktor Rangersa Martin Bain.

Sam Nikica Jelavić bio je izjavio: "Teško se mogu usredotočiti na utakmice kada sam tijekom posljednjih nekoliko dana prodan nekoliko puta. U glavi mi je kaos". A Rapidova uprava nije bila nimalo zadovoljna raspletom situacije.

"Jelavićevo odbijanje nastupa je šok. Nismo očekivali da će nam javiti da više ne želi igrati za Rapid. Mi smo klub koji izaziva strast i osjećaje te je takav potez pogrešan. Udario je navijače i članove kluba posred lica", kaže predsjednik Rudolf Edlinger.

Kakav će biti epilog cijele ove priče, ostaje nam vidjeti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Mihalj20.08.2010. u 10:52
    nije on vas udario posred lica neg vi njega. da je igrao protiv ville ne bi mogao za rangerse igrat u europu kaj ne bi imalo smisla.
    Mihalj
  • Obrisan korisnik20.08.2010. u 10:32
    u jednu ruku ima pravo, a u drugu bas i nema. Zamisli situaciju, da ne prodje lijecnicki pregled u Glasgowu... a ovima je nabio vritnjak... a opet u drugu ruku, čini se da ga vucaraju po nosu...
    Obrisan korisnik