Košarka

Gordan Giriček najbliži Grčkoj

Borna Rupnik • petak, 20.08.2010.
Gordan Giriček najbliži Grčkoj
Foto: Nikola Movrić

Gordan Giriček sve je dalje od Zadra, a sve je bliži prelasku u Grčku, u redove tamošnjeg prvoligaša...

Bivši hrvatski reprezentativac Gordan Giriček proteklih je dana razgovarao s čelnicima Zadra o mogućem angažmanu u Višnjiku, no sve je jasnije da ga naš prvoligaš ipak neće biti u prilici dovesti u svoje redove.

Problem, naravno, leži u visini primanja, te je Giriček u ovom trenutku znatno bliže grčkoj opciji, prenose strani mediji. Za njegove je usluge zainteresiran PAOK iz Soluna.

Pretpostavlja se da će Grci s Giričekom pregovarati o trogodišnjem ugovoru, a privlačan bi mu mogao biti i nastup u kvalifikacijama za Eurokup, gdje će PAOK odmjeriti snage s ruskim Spartakom iz St. Peterburga.

Grčki čelnici svoje su visoke ambicije potvrdili osiguranjem ostanka Lazarosa Papadopoulosa, a u istom bi dresu željeli vidjeti i Anthonyja Grundyja jednog od najboljih strijelaca tamošnje lige.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • kraljetina17.09.2010. u 19:49
    prosjecan igrac za prosjecan klub
    kraljetina
  • danchy20.08.2010. u 12:29
    samo nazaduješ u karijeri, iz NBA u Euroligu, iz Eurolige u prosječnog grčkog prvoligaša koji ako se ne varam igra Eurokup, i nije mi nimalo žao zbog toga, jer tko odbija igrati za repku ni ne zaslužuje nele dobre želje nas navijača...
    danchy