Nogomet

Trener Levy otišao iz Uniree

Bernard Jurišić • subota, 21.08.2010.
Trener Levy otišao iz Uniree
Foto: Duje Bonačić

Izraelac na klupi rumunjske Uniree napustio je danas mjesto prvog trenera Hajdukovog protivnika u rundi doigravanja za Europsku ligu. Unireu će u uzvratu voditi novi trener...

Ronny Levy neće voditi Unireu na uzvratu runde doigravanja protiv Hajduka u Bukureštu narednog četvrtka. Prema informacijama iz Rumunjske, trener Uniree pokupio je danas svoje stvari i napustio klub, iako je s upravom imao dogovor da odradi obje utakmice protiv Hajduka, a onda otiđe.

Levy se očito predomislio i odlučio ne gubiti više vrijeme u klubu za kojeg je nakon utakmice u Splitu rekao kako je u rasulu i s momčadi za koju smatra kako bi je "u uzvratu prošla i druga momčad Hajduka". Izraelac je napustio brod koji tone uoči prvenstvenog gostovanja Uniree u Brasovu u ponedjeljak, a ime trenera koji će ga naslijediti iz Uniree će objaviti narednog tjedna.

Ova informacija potvrđuje kako je Unirea uistinu u rasulu, ali s druge strane nudi i dodatno upozorenje Hajduku, kojeg će u uzvratu dočekati "nova metla". Dojam je da ne bi bilo loše da je defetistični Izraelac, koji se unaprijed predao, ostao na klupi Uniree i u drugoj utakmici.

Osim trenera, rumunjski mediji i dalje transferiraju nekoliko Unireinih igrača u druge klubove rumunjske lige, pa se čini da je samo pitanje trenutka kad će Galamaz, Bilasco i Apostol prijeći u Steauu, a Brandan u bukureštanski Dinamo.

Ipak, za vjerovati je da će se sve te promjene dogoditi tek nakon uzvrata s Hajdukom, bez obzira kako on završio, a jedini odlazak zasad je prijelaz vratara Arlauskisa u redove ruskog prvaka Rubina.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • kraljetina22.08.2010. u 11:08
    ne znam zasto Unirea igra u ponedjeljak, no Hajduk samo ozbiljnom igrom moze proci dalje jer povlacenjem ce ispasti, obrana i nije nesto
    kraljetina
  • Obrisan korisnik22.08.2010. u 03:22
    Ne treba igrati na nikakav koeficijent, nego na prolaz. Istina da se ne smije stisnuti u svoju polovicu pa dat da ovi pucaju cijelu tekmu, ali se ne smije niti potpuno otvoriti radi koeficijenta pa da ovi iz kontre utrpaju dva komada i evo ti panike. Ako se pruži prilika treba ih nakantati, ali... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Weasley21.08.2010. u 20:03
    svi taj odlazak trenera smatrate olakšanjem, ali stanite na loptu ljudi, nemojte se previše zanositi...neznam točno zakaj, ali jako se bojim uzvrata...treba i u uzvratu igrati kao doma, a ne sad imamo 4-1, prošli smo...još ništa nije gotovo...dinamo bukurešt je nakon domaće utakmice imao 3-1 pa su... [više na forumu]
    Weasley
  • du_zizou21.08.2010. u 19:38
    nema od "umjetnina" nista, sve to traje maximum 4-5 godina i bybye.. ali super za Hajduk :)
    du_zizou
  • Obrisan korisnik21.08.2010. u 18:23
    Ako bude "Milano Kumanovo" slučaj...ali rano je sad govoriti.Pričekajmo prvo taj uzvrat,a NIPOŠTO se ne smi igrat šupčinski ka u prvoj protiv Dinama B. Naravno,triba bit oprezan,ne primit neki rani gol,ali i rutinirano privest taj uzvrat kraju,i proć.
    Obrisan korisnik