Nogomet

Badelj: "Nadam se potpori"

Vedran Attias • utorak, 24.08.2010.
Badelj: "Nadam se potpori"
Foto: Davor Sajko

Dva dana uoči uzvratne utakmice protiv Gyora u kojoj Dinamo lovi još šest europskih ispita, Milan Badelj i Arijan Ademi došli su pred novinare i poručili kako očekuju potporu navijača...

Prošle sezone, posebno u drugom dijelu, Milan Badelj je bio žila "kucavica" igre Dinama i motor, no ove sezone ne samo da se očekivani razvoj nije nastavio već je forma otišla u drugom smjeru. Naravno, desetak utakmica ne znači puno, no loši nastupi Badelja zabrinuli su sve navijače Dinama pa tako i njega samoga: "Teško mi je objektivno govoriti o sebi i svojoj igri, no činjenica jest kako nisam pravi; također, činjenica jest i kako osjećam da se dižem i igram sve bolje."

Dolazi novi stoper?

Posljednji rok za prijavu igrača za europska natjecanja jest 31. kolovoza, a od dolaska novog trenera - struka marljivo radi na pojačanjima. Navodno bi prvo od njih nekoliko trebao biti slovački reprezentativac Kornel Salata koji igra u Slovanu iz Bratislave. Transfer 191 centimetar visokog braniča trebao bi iznositi oko milijun eura.

Dinamo je iz Mađarske donio lijepih 2:0 i već tamo napravio veliki korak ka novom nastupu u skupinama Europske lige. Može li Gyor napraviti veliko iznenađenje: "Logično je da će oni igrati otvorenije jer ipak love zaostatak, ali onda se postavlja pitanje mogu li oni uopće tako igrati protiv nas. U Mađarskoj su nas tek desetak minuta lagano stisnuli dok smo ostatak utakmice imali kontrolu i moramo se paziti da im ne uđemo u ritam", upozorava vezni igrač Dinama.

Cijene ulaznica

Cijene ulaznica za utakmicu Dinamo-Gyor iznose: sjever 30, istok 60, a zapad 90 kuna. Ulaznice se mogu kupiti na Dinamovom kiosku na križanju Maksimirske ulice i Svetica. Utakmica počinje u 21 i 15.

Kolega koji po vokacija igra nešto defanzivnije, Arijan Ademi, u kratkom periodu što je u Dinamu već je doživio svašta: promjenu trenera, osvajanje trofeja, ispadanje iz Lige prvaka i sada ima priliku ući u Europsku ligu. Bivši kapetan Šibenika o novom treneru, Vahidu Halihodžiću, ima samo riječi hvale: "Priče da se radi o strogom treneru su točne, ali svakako ima i zafrkancije; naravno, kad se radi - radi se", veli Ademi pa otkriva: "Puno razgovara s nama i u kratkom periodu nas je napunio samopouzdanjem."

Dinamo je upisao dvije sigurne pobjede pod vodstvom novog trenera pa Badelj i Ademi očekuju dobru posjetu u četvrtak: "Očekujem dosta ljudi", veli Badelj pa zaključuje: "Naravno da je ljepše igrati pred punim stadionom iako se prava atmosfera može napraviti i s manje ljudi. Igramo sve bolje, imamo dobar rezultat i nadam se kako ćemo u četvrtak navečer svi skupa slaviti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.08.2010. u 23:26
    Veći si navijač Dinama ako sjediš doma i pratiš svaki korak igrača svog voljenog kluba na telki nego razbijaš po drugim gradovima i bojkotiraš zbog - NIČEGA!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.08.2010. u 21:52
    Momcima treba dat podrsku,jer imam osjecaj da Vaha s ekipom dobro radi,i ja osjecam amonizitet prema Mamicima ali u cetvrtak sam na Maksimiru,a Mamicima ce vec Uefa stati na kraj...a onda u Dinamu ima mjesta za legende poput Prosineckog,Bobana,Sukera,Ladica i ostalih koji zbog gore navedene brace u... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • 280424.08.2010. u 20:24
    BBB su samo navijačka skupina Dinama. Biti Dinamovac je više nego biti BBB! Zato pozivam prave Dinamovce da u četvrtak podupru svoj klub. Kod nas je postalo popularno da svatko radi što hoće. Ultimatumi nikada nisu iznjedrili rješenje!
    2804
  • Obrisan korisnik24.08.2010. u 20:03
    BBB-si su već u nekoliko navrata bojkotirali Dinamove utakmice ali i pozivali na njih. Svatko ima pravo izbora ali nikad se nije razlučivalo tko je BBB a tko nije. Zar mi koji idemo na istok nismo BBB? Neki navijači našeg kluba su preko nekoliko puta osramotili ovaj klub i grad pod okriljem BBB... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.08.2010. u 19:41
    Pa ako u četvrtak ne bude barem 20 tisuća onda stvarno ne znam,jer meni se čini da sam danas vidio 20 tisuća komentara tipa:ajmo,nema bojkota,svi na utakmicu...i ja bih vrlo rado na utakmicu,ali ja se ipak držim bojkota pa da istjeramo onog bahatog Mamića
    Obrisan korisnik