Ostali sportovi

Vlašić: "Hanžek mi je obilježio karijeru"

Sportnet • utorak, 31.08.2010.
Vlašić: "Hanžek mi je obilježio karijeru"
Foto: Kristijan Komarica

Odlična atmosfera vladala je na posljednoj konfenrenciji za novinare dan uoči atletskog mitinga IAAF World Challenge Zagreb 2010...

Nakon uvodnih riječi predjednice Organizacijskog odbora mitinga Jelene Pavičić-Vukićević, dopredsjednika OO-a Ivice Lovrića i menadžera mitinga Daniela Wessfeldta, novinari okupljeni u hotelu Four Points by Sheraton Panorama čuli su razmišljenja niza međunarodnih atletskih zvijezda koji će u srijedu od 17 sati nastupati u Športskom Parku Mladost.

Dvostruka svjetska prvakinja u skoku u vis Blanka Vlašić: "Za sve ljubitelje u Hrvatskoj je ovo poseban tjedan, ali za mene je još posebniji. Hanžek je sam po sebi spektakularan, označio je sve moje važne iskorake u karijeri u posljednjih deset godina. Split je, pak, ostvarenje moga sna. Prošlogodišnjih 208 cm je teško nadmašiti i neću se time opterećivati. Najvažnije je pobijediti. Vidjet ću kako će se razvijati situacija nakon što preskočim dva metra. Sve ovisi o trenuku. Kao što sam prošli put odlučila ići na 208 umjesto na 210, tako ću i odluku donijeti u trenutku, na licu mjesta."

Europska prvakinja i druga na svjetskoj listi diskašica Sandra Perković: "Iznimna čast mi je nastupiti pred svojom publikom. Prije pet dana bacila sam državni rekord, 66,93 metra, što znači da sam u dobroj formi i nadam se da ću to sutra pokazati. Ne sumnjam u odličnu atmosferu na stadionu na Mladosti i ako ću se dobro osjećati, uz malo sreće, mislim da bih mogla prebaciti 67 metara."

Gosti konfenrecije za novinare bili su još Dwight Phillips, Christian Cantwell, Reese Hoffa, Nesta Carter i LoLo Jones.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik31.08.2010. u 16:05
    Bit će sutra spektakl
    Obrisan korisnik