Nogomet

Drago Gabrić u turskoj prijestolnici

Borna Rupnik • utorak, 31.08.2010.
Drago Gabrić u turskoj prijestolnici
Foto: Davor Sajko

Bivši igrač Hajduka, Drago Gabrić, na godinu će dana promijeniti klupske boje. Nakon što je izgubio svoj status prvotimca u Trabzonsporu, seli u tursku prijestolnicu...

Momčad Ankaragücüa novi je dom hrvatskog nogometnog reprezentativca Drage Gabrića, kojega je njegov Trabzonspor odlučio poslati na jednogodišnju posudbu.

Nakon što je prošle godine odigrao 25 utakmica u turskom prvenstvu te postigao četiri pogotka i upisao dvije asistencije, Drago Gabrić je početkom ove sezone ispao iz prvog plana trenera Senola Günesa.

Stoga bi mu selidba u glavni turski grad trebala pomoći da skuplja minute potrebne i za nova pozivanja pod nacionalni stijeg, odnosno povjerenje izbornika Slavena Bilića.

U Trabzonsporu je tako ostao samo jedan hrvatski nogometaš, Hrvoje Čale, koji čvrsto drži svoju poziciju na lijevoj strani obrane.

Ankaragücü, za koji između ostalog igraju i Slovaci Sapara, Šestak i Vittek, nalazi se nakon tri utakmice na sedmom mjestu turskog prvenstva s četiri osvojena boda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik01.09.2010. u 11:22
    Znam da nije lipo za reć, ali baš mi je drago da je udria glavon o zid kad je iša sa starin plakat kerumu da ga se pusti u tursku, sa 20 godina na leđima, i za sitniš... a nama se vamo klea na hajduka... sve ti se drago okrene za godinu dana, tada hajduk u k.... ti uteka za parama, danas u hajduku... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • db01.09.2010. u 10:30
    igrač koji igra nogomet na silu... koliko je dobar, toliko ga i trabzbonspor ima namjeru držati u momčadi... smješno je tko sve kod nas može dobiti poziv u reprezentaciju....
    db
  • Obrisan korisnik01.09.2010. u 08:39
    A sta bi osta kad je sad tamo njegov (tehnicki slabiji) klon Oremus.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.09.2010. u 00:25
    odličan igrač i vrijedi barem 5 milja.....on je tip igrača kakvog bi svaka momčad trebala imati...poletan, brz i drzak(u dobrom smislu)
    Obrisan korisnik
  • free2le31.08.2010. u 22:24
    da je osta u Hajduku nebi od njega ništa bilo. Momak je borac i to je sve. U Hajduku je dosega vhunac i na vrhuncu se proda. Odličan potez za sve.
    free2le