Nogomet

"Crna Gora će privući pozornost"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 06.09.2010.
"Crna Gora će privući pozornost"
Foto: Bernard Jurišić

Zlatko Kranjčar pobjedom je uveo Crnu Goru u kvalifikacije za odlazak na Europsko prvenstvo. Na njihovom je terenu pao Wales, a sljedeći ispit Cicin je dobro poznati teren, gostovanje u Bugarskoj...

Tri početna boda našla su se na crnogorskom kontu poslije dvoboja s Walesom, što izabranicima Zlatka Kranjčara pruža dodatnu vjeru u uspjeh u narednim dvobojima. Prvi na rasporedu je već u utorak, kada će Crna Gora istrčati u Sofiji.

"S tri vrijedna i zaslužena boda nemamo što izgubiti. Bit ću zadovoljan i neodlučenim, ali dat ćemo sve od sebe ne bismo li pobijedili. Znam kako to učiniti jer sam tamo slavio s Hrvatskom", najavio je Cico.

"No, to znaju i Bugari, poznaju me, ali ne moraju se bojati mene. Moraju razmišljati o Vučiniću, Vukčeviću i ostalim mojim igračima. Oni su sposobni uzeti nova tri boda", dodao je bivši hrvatski izbornik.

Cico u međuvremenu nije zaboravio ni na prve favorite u svojoj kvalifikacijskoj skupini, Engleze, koji u utorak igraju u Švicarskoj: "Imat ćemo svoje ljude na toj utakmici, iako ih dobro poznamo iz utakmica s Hrvatskom u prošlom ciklusu".

"Brinut ćemo se o njima kada dođe vrijeme za to, a osim toga će igre crnogorske reprezentacije privući pozornost. Ipak, ostajem kod tvrdnje da je Engleska favorit, a odmah iza njih dolaze Švicarci, no vjerujem da se Wales, Bugarska i Crna Gora mogu 'potući' za to drugo mjesto", smatra Kranjčar.

Za kraj se osvrnuo i na izostanak engleskog skauta na utakmici Crne Gore i Walesa: "Ne čudi me to jer s Englezima igramo tek u listopadu i sigurno će do tada nabaviti neke snimke. Ali ne isključujem mogućnost da nas je netko potajno ipak gledao".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.09.2010. u 19:32
    bugarska - crna gora 2 u 1
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.09.2010. u 17:55
    teško će on tu do drugog mijesta,jako teško
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.09.2010. u 16:22
    Cici puno sreće u Crnoj Gori!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.09.2010. u 13:59
    ajd da podibemo casu na cicinu pobjedu :)
    Obrisan korisnik