Nogomet

Kuže: "Najvažniji je - Luksemburg"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 06.09.2010.
Kuže: "Najvažniji je - Luksemburg"
Foto: Sandro Donda

Josip Kuže na pragu je odlično ulaska u borbu za mjesto u Poljskoj i Ukrajini. Bod iz Rumunjske može nadograditi pobjedom nad Luksemburgom...

Izabrana vrsta Albanije odigrala je 1:1 u Rumunjskoj u prvom kolu kvalifikacija za europsku smotru 2012. godine, a Josip Kuže i njegovi nogometaši u utorak igraju kod kuće protiv Luksemburga.

Uzmu li sva tri boda, listopadske će dvoboje dočekati u odličnom raspoloženju. "U Rumunjskoj smo osvojili ono po što smo i došli. Bilo je sjajno, no sada se moramo vratiti kući i ne smijemo se predati euforiji", kaže Hrvat na albanskoj klupi.

"Moramo biti spremni odigrati utakmicu koju smatram najvažnijom u našim kvalifikacijama. Naime, Luksemburg će u Tiranu doći s istim planom koji smo mi imali u Rumunjskoj", upozorio je Kuže.

"Ne budemo li odradili što trebamo, mogu nam ukrasti bod, ako ne i više", rekao je uoči susreta u albanskoj prijestolnici.

Albancima su konkurencija za odlazak na Europsko prvenstvo još Francuska, Bosna i Hercegovina te Bjelorusija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • kraljetina06.09.2010. u 23:50
    majko, igraju s najslabijom ekipom u skupini i kaze da im je to najvaznija utakmica u kvalifikacijama, sigurno da, ako zele biti predzadnji u skupini
    kraljetina