Nogomet

Identične pobjede Hajdukovih protivnika

Borna Rupnik • ponedjeljak, 13.09.2010.
Identične pobjede Hajdukovih protivnika
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Uoči početka natjecanja u grupnoj fazi Europske lige, protivnici Dinama i Hajduka ovoga vikenda nisu izgubili niti jednu utakmicu. Ostvarili su četiri pobjede i dva neriješena rezultata...

Dinamovi protivnici

Osim španjolskog Villarreala, koji je s uvjerljiva četiri pogotka ispratio Espanyol sa svog terena, suparnici zagrebačke momčadi u Europskoj ligi nisu pronašli put do pobjede.

Vezane vijesti

Belgijski Club Brugge odigrao je pred svojim navijačima 2:2 protiv Genka. Gosti su poveli, Perišićevi suigrači u samo dvije minute preokrenuli golovima Vargasa i Van der Heydena, ali i ispustili slavlje desetak minuta prije kraja susreta.

Grčki PAOK je na gostovanju kod Asterasa odigrao samo 0:0, a žal za pobjedom bit će im utoliko veći što su od 53. minute igrali s igračem više.

Hajdukovi protivnici

Splićani se uoči europskih izazova, čini se, moraju čuvati rezultata 2:0. Naime, svi su njihovi suparnici iz skupine Europske lige ovoga vikenda ubilježili po tri boda upravo tim rezultatom.

Anderlecht je u gostima nadjačao St. Truiden, a oba je pogotka postigao Romelu Lukaku, mladić kojeg prati epitet novog Drogbe.

AEK je svoje navijače obradovao u Ateni pobjedom na Panserraikosom. U prvom je poluvremenu strijelac bio alžirski reprezentativac Rafik Djebbour, a u nastavku je pogodio kapetan, vezni igrač Pantelis Kafes, čovjek koji se ističe i po tome da na dresu nosi broj - jedan.

U Rusiji je Zenit svoj dio posla odradio protiv Tomska. Već u drugoj minuti dvoboja u St. Peterburgu precizan je bio Roman Širokov, koji je na kraju utakmice isključen, a tik prije odlaska na odmor pogodio je i Aleksandar Buharov.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Bogomdani13.09.2010. u 11:10
    Neka Hajduk skuplja iskustvo i bodove za veći koeficijent. Teško će oni do bod(ov)a protiv AEK-a u Ateni.
    Bogomdani