Nogomet

Wales dobio privremenog izbornika

Nikola Vlahović • ponedjeljak, 13.09.2010.
Wales dobio privremenog izbornika
Foto: Davor Sajko

Nakon ostavke Johna Toshacka, najbolji igrači Walesa dobili su privremenog izbornika...

Novi izbornik Walesa postao je Brian Flynn, koji je do sada bio trener mlade reprezentacije te zemlje. Na svojoj novoj funkciji zamijenio je Johna Toshacka.

Flynn će voditi Wales u dvije kvalifikacijske utakmice protiv Bugarske i Švicarske. "Uživao sam surađivati sa Johnom Toshackom i osjećam da smo napravili velike stvari za budućnost. Želim odati priznanje poslu koji je napravio Toshack i što vjeruje u mene i moj rad", rekao je Flynn.

Vezane vijesti

Nogometni savez Walesa zadovoljan je privremenim izbornikom. "Zadovoljni smo što je Brian pristao biti trener u naredne dvije utakmice za Europsko prvenstvo dok ne razmotrimo tko će tu dužnost preuzeti za stalno. Navijači ga mogu pozdraviti 8. listopada u utakmici sa Švicarskom", rekao je izvršni direktor tamošnjeg nogometnog saveza Jonathan Ford.

Za Flynna ova prilika predstavlja veliki izazov, ali i želju da ostane na klupi Walesa i nakon te dvije utakmice. "Naravno da sam oduvijek želio biti izbornik Walesa. Znam da sam u početku izbornik samo za dvije utakmice, međutim, želim postići rezultate kako bih ostao izbornik na duže vrijeme", dodao je Flynn.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!