Nogomet

Benitez: "Nije sjajno, ali je dobro"

Ante Zovko • utorak, 14.09.2010.
Benitez: "Nije sjajno, ali je dobro"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Nakon remija s Twenteom (2:2), trener Intera Rafael Benitez bio je zadovoljan izdanjem svoje momčadi koja je tako počela svoju obranu europskog naslova.

Iako je Inter u Nizozemskoj poveo, domaćin je preokrenuo pa su se Talijani morali vaditi. "Rezultat nije sjajan, ali je dobar. Teško je prihvatiti bod nakon vodstva, ali ne smijemo zaboraviti preokret iz prvog poluvremena", izjavio je nakon utakmice Rafael Benitez.

"Pokušavamo igrati visoki presing, ali ponekad s tim imamo poteškoća, pa smo riskirali nekoliko protunapada. Ali opet, u drugom je poluvremenu sve išlo bolje, momčad se konstantno podiže. Još je rano govoriti, ali već se vidi određeni napredak."

Pohvalivši svoje izabranike, Benitez je komplimente udijelio i suparniku. "Istina je da smo u prvom dijelu bili u opasnosti, dobro su nas udaljili od svog gola, nije ih bilo lako sve kontrolirati, a na domaćem terenu su imali i motiv više."

Iako je jedan gol spremio u vlastitu mrežu, Benitez je istaknuo kako je zadovoljan igrom Diega Milita. "Jako sam zadovoljan Militovim doprinosom, pogotovo njegovim zalaganjem za momčad u cjelini. Kao momčad moramo još poraditi na sebi, ali protiv Twentea smo sve bolje držali loptu kako se utakmica bližila kraju."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.09.2010. u 15:24
    Nema ništa od obrane naslova ove godine Rafa!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.09.2010. u 10:35
    sta ovaj prica samo o nekom napretku,a napretka nigdje!!...tesko ce inter negdje do bodova u gostima..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.09.2010. u 09:42
    pošto Rafa ima tako dobre reference u španjolskoj neka ga uzme Real a nama vrati Josea.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.09.2010. u 02:37
    Samo za velike filozofe sta pisu protiv Rafe sta ste vi postigli u zivotu? Benitez u 3 godine je posta najbolji trener Valencije svih vrimena pored Barce tada i Reala pokupio je sve trofeje. Liverpool liga prvaka i jedno finale a prvenstvo Liverpool jos 30 god nece osvojit sta je Rafa zadnje dvi... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.09.2010. u 01:07
    Benitez je prejadan
    Obrisan korisnik