Nogomet

Cazorla: "Ugođaj u Zagrebu obično bučan"

Borna Rupnik • srijeda, 15.09.2010.
Cazorla: "Ugođaj u Zagrebu obično bučan"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Jedna od najvećih uzdanica Villarrealovog trenera Juana Carlosa Garrida, Santi Cazorla, prije gostovanja u Zagrebu ističe vjeru u mogućnosti svoje momčadi, a ne brine ga mogući pritisak s tribina...

Nogometaši Žute podmornice u četvrtak će istrčati na maksimirski travnjak u prvom kolu Europske lige. U skupini s Dinamom, Club Bruggeom i PAOK-om teško mogu pobjeći od uloge favorita, a samopouzdanjem su se napunili uvjerljivom prvenstvenom pobjedom protiv Espanyola (4:0).

"Dobro smo se osjećali na terenu za vrijeme utakmice, a i ja sam sve spremniji. Važno nam je početi pobjeđivati, kako u Primeri, tako i u Europi", kaže Santi Cazorla, jedan od stupova Villarreala.

"No, znamo da neće biti lako. Ali zadržimo li ovu razinu igara možemo proći skupinu Europske lige i potom izboriti novo mjesto u Europi kroz plasman u prvenstvu", dodao je.

Iako na utakmici u Zagrebu neće biti Bad Blue Boysa, Cazorla kaže da zna da će Dinamo imati podršku s tribina: "Ugođaj je u Zagrebu obično bučan, no mi ćemo zaboraviti na to kada izađemo na igralište. Navijači neće utjecati na našu izvedbu protiv Dinama".

Juan Carlos Garrido na put u Hrvatsku nije poveo jednog od strijelaca protiv Espanyola, Brazilca Nilmara.

Za sastav Villarreala kandidiraju sljedeći igrači: Lopez, Juan Carlos, Oliva; Gonzalo, Musacchio, Catala, Capdevila, Marchena, Oriol, Mario; Senna, Bruno, Cani, Valero, Cazorla, Montero; Rossi, Ruben i Altidore.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.09.2010. u 19:15
    tako je, doci ce oni najvjerniji koji dinamo prate po selima na kup utakmicama, u armeniji i kazakhstanu... nikako boysi koji dođu samo kad se djele majce i karte badava
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.09.2010. u 19:07
    još je bojkot na snazi, ali trebali bi doći oni najvjerniji, mislim da bi bilo u redu da se podrži momčad, mamić je posve druga priča u ovom slučaju..
    Obrisan korisnik
  • The_Killer_000715.09.2010. u 18:22
    oće doći bbb-i ili još bojkotiraju???
    The_Killer_0007