Nogomet

Van Gaal: "Nije lako bez Riberyja i Robbena"

Marin Pintur • četvrtak, 16.09.2010.
Van Gaal: "Nije lako bez Riberyja i Robbena"
Foto: EPA

Svoje viđenje susreta Bayerna i Rome su dali i treneri momčadi Louis Van Gaal, te Claudio Ranieri.

Trener Bavaraca Louis Van Gaal je bio zadovoljan što je njegova momčad uspjela doći do vrijedne pobjede. "Nikad nije lako igrati protiv ekipe koja se stalno brani. Ipak, igrali smo dobro, posebno u drugom poluvremenu. Isplatio nam se visoki posjed lopte jer su igrači Rome pri kraju susreta ostajali bez snage", rekao je Nizozemac te podsjetio da je Bayern bez dvojice glavnih igrača.

"Navijači moraju razumjeti da je iznimno teško probiti momčadi koje se brane s deset igrača iza lopte. U takvim je susretima potrebna doza kreacije, ali igrali smo bez Robbena i Riberyja, pa je ova pobjeda još vrijednija", objasnio je Van Gaal.

S druge strane, Claudio Ranieri je ipak bio zadovoljan igrom svojih nogometaša. "Ovo nije dobar početak, ali dobro smo se držali. Stvorili smo neke prilike, tako da smatram da konačni rezultat nije pravi odraz stanja na terenu. Bayern je do slavlja došao nevjerojatnim pogotkom Mullera, ali usprkos porazu Roma ima još dosta toga za reći u Ligi prvaka", optimističan je Ranieri.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.09.2010. u 13:58
    "Nikad nije lako igrati protiv ekipe koja se stalno brani. Ipak, igrali smo dobro, posebno u drugom poluvremenu. Isplatio nam se visoki posjed lopte jer su igrači Rome pri kraju susreta ostajali bez snage" Evo, on je objasnija jednostavno cemu sluzi posjed lopte.
    Obrisan korisnik