Nogomet

Video: Darijo Srna strijelac i asistent

Borna Rupnik • ponedjeljak, 20.09.2010.
Video: Darijo Srna strijelac i asistent
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i ukrajinskog Šahtara, Darijo Srna, još se jednom upisao u strijelce narančaste momčadi, u pobjedi 4:1...

Šahtar se nakon europske pobjede nad Partizanom vratio prvenstvenim obvezama, i učinio je to na dojmljiv način - s četiri pogodaka u mreži Tavrije, iako su gosti u petoj minuti poveli preko Kovpaka.

Povratak i preokret započeo je upravo Darijo Srna, strijelac pobjedonosnog pogotka protiv Beograđana, a opet je bio precizan iz slobodnog udarca s gotovog istog mjesta kao i u Ligi prvaka, uz malu pomoć prečke i leđa suparničkog vratara.

Vezane vijesti

U drugom poluvremenu pobjedu su Šahtaru osigurali Adriano, Jadson te mladi Armenac Henrih Mhitarjan, kojemu je to bio prvi pogodak u narančastom dresu ukrajinskog sastava, a loptu mu je za pogodak dodao - Darijo Srna.

Eduardo da Silva igrao je od prve do 58. minute, kada ga je zamijenio jedan od strijelaca, Jadson. Srna je na terenu ostao svih 90 minuta. Šahtar s 22 boda drži prvo mjesto na tablici, a dva boda zaostaju njihovi najveći rivali iz Kijeva, kojima je pobjedu u ovom kolu osigurao hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević, pogotkom u 90. minuti utakmice.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Captain Jack20.09.2010. u 17:06
    A ja sam svaki tjedan ovog ljeta čital da Srna do kraja narednog tjedna prelazi u Chelsea
    Captain Jack
  • Mihalj20.09.2010. u 15:46
    nego čuo sam da Barcelona nudi opasnu lovu za Darija
    Mihalj
  • Obrisan korisnik20.09.2010. u 11:33
    ? pa daj pogledaj malo bolje od stative u leđa vratara pa u gol.... da nije bilo golmana NEBI bilo ni gola.Ali svejedno svaka čast Srna majstore!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.09.2010. u 10:42
    Neobranjivo! Kakve veze imaju leđa vratara sa Srninim pogotkom? Vratar je udario u stativu,a loptu nije ni pipnuo.
    Obrisan korisnik