Nogomet

Manuelu Pamiću zeleno svjetlo za Hrvatsku

Borna Rupnik, Danijel Šimek • četvrtak, 23.09.2010.
Manuelu Pamiću zeleno svjetlo za Hrvatsku
Foto: Sandro Donda

Odlična vijest za hrvatskog izbornika Slavena Bilića i cijeli stručni stožer dolazi iz HNS-a: Manuel Pamić više nije pod suspenzijom...

Nakon brojnih pokušaja da se riješi slučaj Manuela Pamića u srijedu je napokon sve završilo na najbolji mogući način i menadžer Ivan Cvjetković je izjavio pred Arbitražnim sudom HNS-a da se dogovorio s igračem i da se suspenzija može povući, što se ubrzo po hitnom postupku i napravilo.

Pamićev odvjetnik Saša Pavličić-Bekić bio je naravno zadovoljan ishodom, a nakon svega odahnuo je i lijevi bek praške Sparte, bivši igrač Rijeke i Red Bull Salzburga, koji će se moći u miru posvetiti klupskom, a možda i reprezentativnom nogometu.

Naime, s njim na raspolaganju bi izbornik Slaven Bilić mogao dobiti širinu na poziciji lijevog bočnog, na kojoj u posljednje vrijeme koristi Ivana Strinića.

Sudeći po ranijim izjavama Bilića koji se zanimao za Pamićev status oko te suspenzije njegovo pozivanje je moguća opcija, možda već i za predstojeću reprezentativnu akciju protiv Izraela.

Manuel Pamić ove je sezone za Spartu odigrao sedam prvenstvenih utakmica i postigao već dva pogotka, nastupio je i u Europskoj ligi protiv Palerma, u pobjedi 3:2, a u pet je susreta pomogao svojoj momčadi u (neuspješnom) lovu na Ligu prvaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.09.2010. u 12:38
    Manuel Pamić je lani izabran u najboljih 11 češke lige,ali poziv od Bilića nije dobio.Lijevog beka su nam igrali uz Pranjića,Čale i Pokrivač,sada igra Strinić,a Pamić nikada nije pozvan. Još su ga iz HNS-a suspendirali da bi imali razlog da ga ne pozovu. Sada kada je i u ovim kvalama došla voda do... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Papa Bear23.09.2010. u 10:30
    On ne samo da mora biti pozvan, nego i startati u prvih 11, trenutno najbolji naš lijevi bek, uvjerljivo.
    Papa Bear
  • Obrisan korisnik23.09.2010. u 10:28
    Jel' to Pranjic bolji bio?!
    Obrisan korisnik
  • iSpOd StIjEnA 223.09.2010. u 10:28
    NAPOKON!!!!!!!
    iSpOd StIjEnA 2
  • Obrisan korisnik23.09.2010. u 10:01
    Hvala ti Bože,ne mogu više gledat onog Strinića
    Obrisan korisnik