Nogomet

HNS predlaže reprezentaciju samo u Zagrebu

Borna Rupnik • četvrtak, 23.09.2010.
HNS predlaže reprezentaciju samo u Zagrebu
Foto: FaH

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza na današnjoj se sjednici dotaknuo ponovne kandidature Vlatka Markovića za dužnost predsjednika, kao i domaćinstva reprezentacije te još nekolicine tema...

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković ponovno će se kandidirati za funkciju koju trenutačno obnaša, objavljeno je nakon sjednice Izvršnog odbora.

Iz Hajduka u Dinamo

Izvršni odbor raspravljao je i o slučaju Marka Grčića, Hajdukovog kadeta, koji je dobio zeleno svjetlo za registraciju za Dinamo, neovisno o tome što mu Splićani nisu željeli uručiti ispisne papire.

To tijelo jednoglasno podupire Markovićev pokušaj osiguravanja novog mandata, a "zbog njegovog rada, reprezentativnih rezultata i općeg uspjeha na čelu saveza" i županijski su savezi dobili upute da podrže Markovićevu kandidaturu, objasnio je Drago Katalenić, jedan od članova Izvršnog odbora.

"Markovića će podržati i Michel Platini", dodao je Katalenić najavljujući posjet predsjednika Uefe Hrvatskom nogometnom savezu 19. listopada.

Gdje će hrvatska nogometna reprezentacija igrati preostale kvalifikacijske utakmice za odlazak na Europsko prvenstvo ostalo je nepoznato nakon sjednice, poručio je Katalenić: "Odluku ćemo donijeti nakon današnjih i sutrašnjih konzultacija".

"Razgovarat ćemo s izbornikom Bilićem i njegovim stručnim stožerom", nastavio je, ali je istaknuo da je službeni stav Izvršnog odbora HNS-a da Hrvatska sve natjecateljske utakmice igra na istom mjestu - u Zagrebu.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.09.2010. u 12:08
    Neznam kako ljudi forsiraju tu "Mamićevu" nogometnu školu, kao ona je izbacila najviše reprezentativaca. Nije istina, ja bi rekao da je ona "pokupila" najviše reprezentativaca. Kad vidite da jedan Romeo Jozak hoda po Hrvatskoj i uzima klubovima ponajbolje kadete i juniore, roditeljima osigura posao... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.09.2010. u 09:14
    Jaz koji je stvoren između juga i sjevera postaje sve veći. Netko je već napisao da su sad mlade generacije tj djeca od kojih 7 godina i najgori. oni su sad okruženi takvom mržnjom kAkvom smo mi neki bili okruženi tamo negdje oko 90e. Tko je kriv? Pa nema ih puno. Gosp Marković i pratnja su na... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.09.2010. u 08:56
    ko ga podržava?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.09.2010. u 08:47
    krivi ste što podržavate mamića
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.09.2010. u 08:28
    SAMO DA JOŠ DODAM NISU ZAGREBČANI KRIVI NEODLUČUJU DI REPKA IGRA NETREBA TOLIKA HAJKA NA ZAGREB I PURGERE ZNA SE KO O TOME I ODLUČUJE
    Obrisan korisnik