Nogomet

Eduardo: "Braga nema iskustva u Ligi prvaka"

Nikola Vlahović • ponedjeljak, 27.09.2010.
Eduardo: "Braga nema iskustva u Ligi prvaka"
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatski reprezentativac , Eduardo da Silva, u razgovoru za službenu stranicu svog kluba osvrnuo se na pobjedu nad Metalistom iz Harkiva, ali i na utakmicu Lige prvaka...

Napadač Šahtara, Eduardo da Silva, pruža sve bolje i bolje partije u dresu svog kluba. U prošlom je kolu u ukrajinskom nogometnom prvenstvu postigao pogodak u pobjedi Šahtara nad Metalistom 2:1.

Eduardo je bio sretan zbog pogotka, ali je naglasio da je cijela momčad zaslužna za pobjedu: "Svi igrači u momčadi mogu se osjećati kao junaci, jer smo u teškoj utakmici uspjeli doći do pobjede, a to je najvažnije".

Naš je napadač u igru ušao u 65. minuti te je nakon sedam minuta provedenih na terenu zabio glavom za 1:1. Drugi naš reprezentativac, Darijo Srna, asistirao je Mkhitaryanu u sudačkoj nadoknadi za konačnih 2:1.

Već u utorak igrače Šahtara očekuje novi izazov, Braga u Ligi prvaka. Portugalci su u prošlom kolu primili šest golova od Arsenala, a Šahtar je pobijedio Partizan 1:0.

"Tehnički je to vrlo jaka momčad, a njihovoj igri poseban ton daju Brazilci. Oni su dobra momčad, međutim, imaju jednu manu, a to je neiskustvo igranja u Ligi prvaka", zaključio je Eduardo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • The_Killer_000728.09.2010. u 19:08
    0 0
    The_Killer_0007