Nogomet

Torres na putu, Gerrard i Agger ne

Borna Rupnik • srijeda, 29.09.2010.
Torres na putu, Gerrard i Agger ne
Foto: EPA

Roy Hodgson još je jednom odlučio odmoriti dio svojih igrača u Europskoj ligi. Na gostovanje u Nizozemsku ne putuju dvojica ponajboljih...

Liverpool će svoju slabašnu jesen nastaviti drugim kolom Europske lige, a raspored im donosi utakmicu protiv Utrechta u Nizozemskoj. Trener momčadi s Anfielda, Roy Hodgson, opet je odlučio malo kombinirati sa sastavom.

Tako na put nisu ni krenuli kapetan Steven Gerrard i branič Daniel Agger, ali u kadru za susret u četvrtak navečer bit će španjolski napadač Fernando Torres, udarna igla Redsa.

Osim toga, Hodgson bi na mjestu lijevog braniča priliku mogao ukazati Martinu Kellyju, a pod posebnim će povećalom biti nastup Dirka Kuijta, koji je dio karijere proveo upravo u Utrechtu.

"Puno mi znači vratiti se, oni su mi dali priliku okušati se u profesionalnom nogometu. Tamo sam proveo pet prekrasnih godina, no istina je i da ne poznam većinu današnjih nogometaša Utrechta. Iz mojeg su razdoblja ostala tek dvojica ili trojica", rekao je nizozemski reprezentativac prije utakmice.

Ujedno je istaknuo da usprkos emocijama s Liverpoolom ide po pobjedu: "Želim dobar rezultat, pobjeda u Utrechtu značila bi da smo odradili velik dio posla na putu prema nastavku natjecanja. Liverpool ima kvalitetu, samo nam za rezultate treba vremena".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • ivos30.09.2010. u 10:06
    K'o jesu dobri i u punom sastavu!
    ivos