Nogomet

Ferguson: "Hernandez je odličan realizator"

Nikola Vlahović • četvrtak, 30.09.2010.
Ferguson: "Hernandez je odličan realizator"
Foto: EPA

Manchester United je sinoć u tvrdoj utakmici svladao Valenciju golom Javiera Hernandeza. Meksikanac je mrežu Šišmiša pogodio pet minuta prije kraja utakmice.

Pogodio je trener Manchester Uniteda s izmjenama kada je u igru uveo Javiera Hernandeza i Machedu. Upravo mu je taj mladi dvojac donio pobjedu nad Valencijom.

"Ovaj gol će mi dati samopouzdanje. Tek sam na početku svoje karijere u Manchester Unitedu i zabiti gol ovako rano u Ligi prvaka velika je stvar", rekao je junak Crvenih vragova.

"Uvijek sam gledao Ligu prvaka kada sam bio doma u Meksiku. To je jedno od najboljih natjecanja na svijetu, tako da sam uvijek pratio Ligu prvaka. Divno je biti igrač Manchester Uniteda i to želim biti još mnogo godina", dodao je Hernandez.

Strateg Manchester Uniteda, Alex Ferguson, prokomentirao je gol mladog Meksikanca: "Na najbolji mogući način je iskoristio svoju priliku koju je dobio. To je prirodno za njega".

Osvrnuo se Ferguson i na minutažu koju je do sada imao Hernandez: "Naravno da su Rooney i Berbatov bili prvi izbor na početku sezone, a to je značilo da Javier nije imao puno prilike za igrati. Međutim, on je mlad, dobro se razvija i jako dobro radi. Pred njim je još puno posla, ali ne možete zanemariti činjenicu da je fantastičan realizator".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Mihalj30.09.2010. u 12:54
    mali je zvijer. kakav gol jučer. bojim se da su rooneyju inače dani u Unitedu odbrojani
    Mihalj
  • Obrisan korisnik30.09.2010. u 11:31
    Alex Ferguson spada u najbolje trenere u povijesti, a od ostalih ga razlikuje i to što razvija igrače! Wenger samo razvija, a ništa ne osvaja. Mourinho osvaja, ali ništa ne razvija samo nemilice troši. Prvonavedeni ima idealan balans!
    Obrisan korisnik
  • gorc30.09.2010. u 09:53
    bravo Chicharito
    gorc