Nogomet

Redknapp: "Teško bolje od ovoga"

Ante Zovko • četvrtak, 30.09.2010.
Redknapp: "Teško bolje od ovoga"
Foto: EPA

Pobjedom 4:1 protiv Twentea Tottenham je ostvario zacrtano, ići na Inter s istim brojem bodova. Treneri obje momčadi istaknuli su kako rezultat odražava viđeno na terenu.

Harry Redknapp najavljivao je i prije Twentea da ga zanima samo pobjeda. Nakon što je ona izborena, bio je iznimno zadovoljan. "Izabrali smo napadačku momčad koja je išla na pobjedu. Mogli smo igrati s jednom špicom s Van der Vaartom iza nje, ali smo krenuli po pobjedu i postigli četiri gola."

"To je fantastičan rezultat. Pobijedili smo 4:1, što znači da sam izabrao pravu momčad. To nije problem. Za različite utakmice birate različite momčadi. Imao sam osjećaj da riskiramo, ali u nekim utakmicama to jednostavno ne postoji. Bila je to sjajna večer za nas. Atmosfera je bila odlična, a mi smo pobijedili 4:1. Ne možete puno bolje od toga."

Zatražen je njegov komentar dosuđenih jedanaesteraca. "Prva dva jedanaesterca bila su očigledna i ne znam kako ih ne dosuditi. Crouch je povučen, oboren na tlo. Kod drugog je Bale svladao braniča kao što je to činio cijelu utakmicu te je povučen. Kod trećeg lopta je dugo putovala, jedanaesterac je bio 'mekan', ali i takvi se često viđaju."

Rafael van der Vaart, strijelac pogotka, autor promašenog jedanaesterca i vlasnik crvenog kartona zbog kojeg će propustiti ogled protiv Intera, priznao je kako mu je pao kamen sa srca nakon pobjede: "Naravno da mi je bilo teško nakon crvenog kartona. Bio sam zabrinut da nećemo pobijediti, ali su momci na kraju odigrali fantastično. Bila je to čudna utakmica, pogotovo za mene."

Trener Twentea Michael Preud'homme, istaknuo je kako je njegova momčad dobro počela i promašila nekoliko prilika te da je treći jedanaesterac bio odlučujući. "Razlika je danas bila što su oni, za razliku od nas, iskoristili svoje prilike. Nadali smo se da ćemo iz treće jakosne skupine izvući slabijeg protivnika od Tottenhama. Ali ipak smo pokušali igrati pozitivan nogomet. Tako ćemo i nastaviti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Mihalj30.09.2010. u 12:45
    da ne govorim o stipi koji će vidit gola nikad :)
    Mihalj
  • Mihalj30.09.2010. u 12:39
    da ne kuzim kaj se događa. kranjčar nestao iz vidokruga. a i čarlija nije bilo jučer iako mislim da će on i dalje često igrat. al sad je počeo harry gurat huttona desno. a čarli će se za stopera morat borit s kingom, kaboulom i dawsonom. ima sreće kaj je king svako malo ozlijeđen a od kaboula je... [više na forumu]
    Mihalj
  • Obrisan korisnik30.09.2010. u 11:26
    Tottenham je u prvah 20 ekipa u europi i LP ima je dobro iskustvo jer je to momčad koja raste. Nažalost, naši igači pomalo nestaju iz prvog plana(osim modrića):
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.09.2010. u 10:43
    Rafael van der Vaart je bio najboli igrac dok nije dobio drugi zuti. Bale odlicno napreduje ima odlican sprint i dribling
    Obrisan korisnik