Nogomet

Eto'o: "Ima i boljih od nas"

Ante Zovko • četvrtak, 30.09.2010.
Eto'o: "Ima i boljih od nas"
Foto: EPA

Iako je Inter pregazio Werder s četiri pogotka, autor hat-tricka Samuel Eto'o poziva na oprez, dok trener Benitez hvali ravnotežu u svojoj momčadi.

Europski prvak potpuno je nadigrao Werder i iskoristio katastrofalnu izvedbu njemačke obrane za konačnih 4:0. Rafael Benitez kaže da je to rezultat kolektivnog truda njegove momčadi. "Imamo mnoštvo igrača iz šampionske momčadi i dosta mladih, talentiranih igrača. Tajna je u pronalaženju savršene ravnoteže."

"Večeras smo odigrali dobro: sada moramo nastaviti na isti način. Kritike nakon utakmice protiv Rome nisu me zabrinule jer smo imali 15 udaraca na gol, a ova momčad može uvijek pobijediti kad igra s intenzitetom. Eto'o? Rekao sam već da je on bio rješenje, ali treba reći kako se on istaknuo zbog dobre izvedbe cijele momčadi."

Junak večeri, Samuel Eto'o, strijelac tri pogotka, ostao je čvrsto na zemlji. "Ostat ćemo skromni jer znamo da postoje bolje momčadi od nas. Zato idemo utakmicu po utakmicu pa ćemo vidjeti koliko ćemo daleko dogurati. Ova Liga prvaka je jako složeno natjecanje jer se u njoj natječu momčadi kao što su Real Madrid, Barca, Manchester United."

Iako je njegova momčad u Milano došla prilično oslabljena, Thomas Schaaf nije u tome tražio isprike za teški poraz. "Danas nismo bili u utakmici. Interu smo olakšali život, olakšali smo im postizanje golova, a nismo im uspjeli zaprijetiti. Naravno, naša obrana imala je dosta problema, ali problem nije samo naša obrana. Cijela je momčad trebala odigrati drugačije. Ponekad morate pritisnuti protivnika, morate ga natjerati da on vas progoni. To se nije dogodilo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.09.2010. u 15:33
    Da je bilo do njega, ostao bi on do kraja karijere u Barci, ispašće da je i Ibra htio otići. Pep hoće disciplinu a Etoo je nažalost bio malo više svojeglav, zato ga je prodao.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.09.2010. u 13:01
    Ima boljih od vas, ali to zasigurno nije Werder.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.09.2010. u 12:13
    stvar je u tome da je etoo htio otić zato ga je barca prodala...al u svakom slučaju sigurno da su interu dali previše novca za ibru
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.09.2010. u 11:58
    barca je puno pogrješila zamjenom njega za ibrahimovića...po meni veca klasa od ibre..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.09.2010. u 11:23
    Neće dugo taj ostati na jednom mjestu!
    Obrisan korisnik