Nogomet

Modrić: "Spursa se treba bojati"

Ante Zovko • četvrtak, 30.09.2010.
Modrić: "Spursa se treba bojati"
Foto: Kristijan Komarica

Sjajna predstava Tottenhama protiv Twentea i uvjerljiva pobjeda 4:1 u drugom kolu Lige prvaka ostavila je snažan dojam na Luku Modrića, koji je bio sastavni dio Redknappove momčadi.

Luka Modrić bio je jedini hrvatski reprezentativac koji je nastupio u pobjedi Tottenhama protiv Twentea koja je ostavila poseban dojam na njega. "Bila je to nevjerojatna večer. Poveli smo 2:0, a zatim smo im dopustili da se vrate u igru, što nam je donekle otežalo posao. Čak i kad smo imali igrača manje igrali smo dobro i zaslužili pobijediti. Sve je bilo savršeno. Kad je isključen naš igrač, pokazali smo karakter. Nismo paničarili, pokušali smo igrati našu igru i postigli dva pogotka s igračem manje."

"Pokazali smo da cijela momčad zaslužuje da je se drugi boje, a ako budemo igrali kao sada, ne trebamo se bojati nikoga u Ligi prvaka", poručio je samouvjereno Modrić.

"Došao sam u Spurse kako bih igrao Ligu prvaka, kako bih osvajao trofeje u Engleskoj i nadam se da sam na pravom putu. Morate u to vjerovati. Ako ne vjerujete, nikad nećete ništa ostvariti. Ova momčad sada definitivno počinje vjerovati u to."

U Ligi prvaka slijede dva najteža ispita, ona protiv europskog prvaka. Prvi susret igra se u Milanu. "Bit će nevjerojatno igrati protiv Intera. Imamo i svojih šansi. Zašto ne? Večeras smo dobili tri boda i opušteno ulazimo u tu utakmicu. Nemamo što izgubiti. Radujemo se toj utakmici."

Pobjedom protiv Twentea Tottenham se poravnao s Interom na vrhu tablice i poboljšao svoje izglede za prolaz skupine. "Uvjereni smo da ćemo proći. U dobroj smo poziciji, ali još je dosta utakmica do kraja. Idemo utakmicu po utakmicu pa ćemo vidjeti gdje ćemo završiti", zaključio je hrvatski reprezentativac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.09.2010. u 20:16
    lako kad sudac malo pogura
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.09.2010. u 18:58
    lik igra užasno u zadnje vrijeme,dobio veliku lovu i sad mu se j.be kao dobio dijete pa ne može bit koncentriran,ma mrš koje gnjide igraju samo da bi se prodali,pogotovo te naše "velike" zvijezde
    Obrisan korisnik
  • torrente8730.09.2010. u 17:49
    Ako Tottenham išta napravi ove sezone to će biti u Ligi prvaka, jer čini mi se da su samo tu i igraju maximalno.. U prvenstvu ako završe među 6 bit će dobro..
    torrente87
  • Obrisan korisnik30.09.2010. u 17:35
    jel bi sad mogao konacno kranjcar zaigrati kad je ovaj majmun dobio crveni? ili ce se odluciti na jenasa i huddlestonea kao 2 zadnja vezna, vjerovatno ovo drugo, jer kao inter je mocan
    Obrisan korisnik
  • bonkas30.09.2010. u 12:44
    p.s. sretno protiv intera
    bonkas