Nogomet

Miller: "Jelavić je iznimno nesebičan"

Ante Zovko • subota, 02.10.2010.
Miller: "Jelavić je iznimno nesebičan"
Foto: Kristijan Komarica

Na odličnom startu u škotskom prvenstvu Nikici Jelaviću čestitao je i njegov partner u napadu, Kenny Miller.

Kenny Miller i Nikica Jelavić već su na početku prvenstva pokazali kako će biti ubojit napadački par Glasgow Rangersa. Miller je osvojio već drugu nagradu za igrača mjeseca u Škotskoj, a stigao je i pohvaliti našeg reprezentativca.

Strijelac deset prvenstvenih pogodaka ističe kako mu je žao da s Jelavićem ne može igrati i u Ligi prvaka. "Koliko god nam nedostaje u Europi, toliko je to bonus u prvenstvu u kojem je gladan golova, svjež i spreman. Nikica je savjestan igrač i bio bi razočaran da propušta i prvenstvene susrete. Ali dobro se uklopio te je ušao u dobru golgetersku formu."

Nakon mučnog transfera iz bečkog Rapida Jelavić se još prilagođava na škotske prilike. "Trebat će mu nešto vremena da se navikne na suigrače, ali mislim da smo se nas dvojica već dobro uklopili i da će naše partnerstvo u napadu biti još produktivnije kako sezona odmiče", kaže Miller za Herald Scotland.

"Dobro zadržava loptu i prosljeđuje je Stevenu Naismithu i Stevieju Davisu. Tehnički je vrlo dobar. Iznimno je nesebičan. Kod rezultata 3:0 protiv Dundee Uniteda mogao je sam zabiti, ali mi je dodao i bio je u pravu. Mislim da bi Kris Boyd takvu priliku sam realizirao", u šaljivom je tonu zaključio prvi topnik škotske lige.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • markoli02.10.2010. u 16:04
    gamad opet zabila u 90. minuti za pobjedu... tipično rangerovski.. ajmo celtic!!! P.S. ovaj kenny miller je isto cudna biljka.. prvo igro u rangersima pa u celticu pa opet u rangersima..
    markoli