Nogomet

Samaras: "Nemam razloga mijenjati klub"

Nikola Vlahović • nedjelja, 03.10.2010.
Samaras: "Nemam razloga mijenjati klub"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Grčki reprezentativac, Georgios Samaras, odbacio je glasine koje su se pojavile da želi napustiti Celtic...

Napadač grčke nogometne reprezentacije i Celtica, Georgios Samaras, ima još godinu dana ugovor sa svojim klubom te je naglasio da nikada nije želio promijeniti sredinu.

"Otišao sam na Svjetsko prvenstvo i bio sam u potpunosti fokusiran na reprezentaciju, a kad sam se vratio u klub imao sam isti stav, a to je da ostanem u Celticu", rekao je napadač.

Navodno su za njega ovo ljeto bili zainteresirani Middlesbrough, Hercules i Palermo, međutim, Samaras je ostao u Škotskoj. "Znam da se puno pričalo o mom transferu ovo ljeto. Istina je da sam dobio neke ponude, ali o njima nisam razmišljao. Znam da je ovo dobar klub i odluka je bila jednostavna", dodao je Samaras.

Međutim, još je uvijek neizvjesno da li će mu čelni ljudi Celtica ponuditi novi ugovor. "Nemam nikakvog razloga da napustim ovaj klub jer tu imam sve što mi je potrebno. Nikad nisam razmišljao o drugim ponudama, bez obzira da li su bile iz Italije, Španjolske, Nizozemske, Rusije, Grčke ili Turske. Nisu me zanimale", zaključio je 25-godišnjak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!