Nogomet

Bilić: "Imamo dovoljno napadača"

Ante Zovko • utorak, 05.10.2010.
Bilić: "Imamo dovoljno napadača"
Foto: Davor Sajko

Na današnjoj konferenciji za novinare u Čatežu izbornik Slaven Bilić otkrio je najnovije vijesti pred Izrael i zaključio kako neće zvati nove napadače.

Ozljeda Nikice Jelavića koji je danas operiran djelomično je poremetila planove izbornika Slavena Bilića. On je ipak odlučio da neće uvoditi novog napadača: "Imamo dovoljan broj kvalitetnih napadača koji su zdravi i mogu riješiti utakmicu u Izraelu", zaključio je izbornik tu priču i otkrio kakvo je stanje s Ivanom Strinićem.

"I Strinić je ozlijeđen, ali ništa nije puklo. Nije trenirao jučer, niti danas, a vjerojatno neće niti sutra. Ako se sve bude odvijalo prema planu, u četvrtak će trenirati i konkurirati za sastav za Izrael."

Izbornik je otkrio i što planira ako Hajdukov branič ne bude spreman. "Ako se Strinić ne bude mogao vratiti do četvrtka, otvara se nekoliko kombinacija. Bartulović je sigurno jedan od igrača koji je tu pozvan i koji će konkurirati."

Bilić je prokomentirao i spekulacije o pozivu za Manuela Pamića. "Rekao sam zadnji put: nismo radili popis za Izrael dan prije nego je Manuelu skinuta suspenzija. Rađen je na temelju više utakmica, praćenja i razgovora s igračima i unutar stožera. Budući da je Manuel imao suspenziju, nismo ga tako pažljivo pratili kao ostale igrače i zato nije pozvan na ove dvije utakmice. On nam je zanimljiv igrač, a ja sam i potencirao priču o skidanju suspenzije, no Izrael je jako bitna utakmica za nas. Ne možemo zvati igrače koji nisu bili s nama dugo vremena", zaključio je izbornik.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.10.2010. u 20:48
    Bilic nije jedan znao sto mu radi Markovic iza leda pa nije zvao Pamica. Kada opet preko lijevog beka popijemo 3 komada i popusimo utakmicu,opet ce Bilic naci neko opravdanje,losa forma,suci,nije bilo kapetana Srne i slicno.
    Obrisan korisnik
  • beaver06.10.2010. u 08:55
    Nemam ništa osobno protiv Bilća, dapače bio mi je jedan od najdražijih u generaciji 98 i zbog toga sam imao puno rezerve za njega ali što je tu je, on jedan ako i ne najgori izbornik u povijesti hrvatske nogometne reprezentacije.
    beaver
  • Obrisan korisnik06.10.2010. u 02:11
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.10.2010. u 00:42
    slažem se s petrolejskom, lakić bi definitivno trebao dobit priliku. pa ipak čovjek zabija kao lud u jednoj od najjačih liga. ali koji peh opet imamo da nam se ozlijedi napadač koji je trenutno u najboljoj formi... uz ozljede i slavena 'bit ću ja vrhunski trener za 10 godina' bilića, ne trebaju nam... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • beaver05.10.2010. u 23:54
    **** Budući da je Manuel imao suspenziju, nismo ga tako pažljivo pratili kao ostale igrače i zato nije pozvan na ove dvije utakmice. *********** i u tome je najveci problem...ne pratis igrace
    beaver