Nogomet

Kranjčar: "Po bod na Wembleyu"

Mihaela Bradovski • petak, 08.10.2010.
Kranjčar: "Po bod na Wembleyu"
Foto: Bernard Jurišić

Uoči nastavka kvalifikacijskog puta, izbornik Crne Gore Zlatko Kranjčar na određen je način Englesku već proglasio pobjednikom skupine G, no isto ne znači da će Crna Gora idućeg utorka odustati od borbe za bod(ove)...

Osim što se trenutno nalazi na prvom mjestu zahvaljujući gol razlici engleska nacionalna vrsta i po jačini i po tradiciji zaslužuje naziv velikog favorita. Kranjčar bi bio zadovoljan bodom s Wembleya, a za drugu poziciju u skupini ostala bi borba sa Švicarskom, Bugarskom i Walesom.

"Zna se tko je favorit skupine, a mi možemo do drugog mjesta. Borimo se s momčadima koje su na sličnoj razini kao i mi. Svi imamo podjednake šanse no drago mi je da smo ovdje gdje jesmo."

Upiše li Crna Gora pobjedu protiv Švicarske u Englesku bi stigla kao lider skupine, no Kranjčar na susret koji slijedi u utorak gleda ovako: "Engleska je jedna od najboljih reprezentacija Europe i neće osjetiti pritisak ukoliko im u goste stignemo s još jednom pobjedom. Naučili su igrati važne utakmice."

Bivši hrvatski izbornik volio bi na Wembleyu imati odmoru momčad jer se, unatoč svim pohvalama na račun Engleza, tamo ne misli predati. "Pokušat ćemo se što bolje odmoriti kako bi mogli uhvatiti bod na tom teškom gostovanju."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.10.2010. u 16:06
    Istina, a mislim da mu je utakmica s Švicarskom puno bitnija za ukupni plasman.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.10.2010. u 13:01
    Nekako mi se čini da je više koncentriran na utakmicu s Engleskom nego s Švicarskom
    Obrisan korisnik