Nogomet

Jelavić: "Bit ću spreman za Celtic"

Nikola Vlahović • petak, 08.10.2010.
Jelavić: "Bit ću spreman za Celtic"
Foto: Davor Sajko

Ozljeda Nikice Jelavića uzburkala je strasti u njegovom novom klubu, a pomoćni trener Rangersa nada se da će Jelavić ubrzo na teren...

Hrvatski reprezentativac i novi napadač Glasgow Rangersa, Nikica Jelavić, oporavlja se od operacije desne potkoljenice, a u njegovom klubu vjeruju da će se napadač na teren vratiti i prije nego što su liječnici prognozirali.

"Stvarno je šteta što se dogodilo Nikici, pogotovo što je odlično krenuo u Rangersu. Klupski liječnik je razgovarao s ljudima u Hrvatskoj te su mu rekli da je operacija sasvim uspjela. Znamo da je Jelavić razočaran, ali i ustrajan da se vrati što prije na teren", rekao je pomoćni trener škotskog prvoligaša Ian Durrant.

Durrant je naglasio da će puno više o njegovom povratku na teren moći reći kad se Jelavić vrati u Škotsku: "Mi se svi nadamo da će oporavak biti kraći nego što je to predviđeno. Međutim, dokle god se Jelavić ne vrati u Škotsku ne možemo znati kad bi to moglo biti".

A o svemu tomu progovorio je i Jelavić, koji je za Evening Times rekao: "Puna dva tjedna neću moći opterećivati nogu, a onda ću početi s rehabilitacijom. Vjerujem da ću se vratiti na vrijeme da se spremim za utakmicu protiv Celtica oko Nove godine".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik09.10.2010. u 01:13
    jelavic je igracina i pol ali kad je rekao da bi volio da Rapid izgubi dan poslije prijelaza u Rangers promijenio mi se u ocima totalno
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.10.2010. u 22:29
    Vratit će se još jači
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.10.2010. u 17:47
    Šteta, a baš ga je krenulo i u klubu.
    Obrisan korisnik