Nogomet

Löw: "Još smo daleko od Europskog prvenstva"

Nikola Vlahović • nedjelja, 10.10.2010.
Löw: "Još smo daleko od Europskog prvenstva"
Foto: HB-Press-Agency

Njemački izbornik, Joachim Löw, zadovoljan je pobjedom nad Turskom te je istaknuo da je pred njegovom momčadi još dug put do Europskog prvenstva...

Njemačka je u Berlinu dočekala Tursku i "isprašila" je sa 3:0. Dvostruki strijelac bio je Miroslav Klose, a jedan pogodak postigao je i igrač Real Madrida Özil.

Izbornik Joachim Löw bio je zadovoljan igrom svoje momčadi, međutim, napomenuo je da još ništa nije gotovo: "Kvalifikacije smo počeli jako dobro, a pred nama je još puno posla. Našli smo recept kako pobijediti Tursku i zasluženo smo slavili, a sada moramo tako nastaviti".

Löwa je na utakmici jako naljutio promašaj Lukasa Podolskog: "Imali smo 1:0 i Turci su tražili izjednačenje, a da je Podolski pogodio onda bi bili mirni, to je razlog zašto sam bio ljut. Bilo je to kritično razdoblje na utakmici".

Osvrnuo se strateg Njemačke i na pogodak kojeg je zabio Özil: "Sigurno je to bila čudna situacija za njega i on je pokazao da stvarno ima jake živce. Roditelji su mu iz Turske, a odrastao je u Njemačkoj i nije mu bilo lako, ali je bio oduševljen što smo pobijedili i što je postigao gol. Puno sam razgovarao s njim prije utakmice i nisam imao dvojbu da li da ga pošaljem na teren ili ne".

EP 2012. - Skupina C

1Španjolska 36:1+57
2Italija 34:2+25
3Hrvatska 34:3+14
4Irska 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.10.2010. u 18:22
    nama igraju!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.10.2010. u 18:22
    Jedina konstanta svjetskog nogometa i stalni osvajači medalja su Nijemci,imaju 11 medalja sa SP i 6 sa EP.A uvjeren sam 100% da ovim Njemačkim klincima neće pobjeći svjetsko i euro zlato,daj bože već u Ukrajini i Brazilu,naravno nakon Hrvatske,Germani su mi najdraži i želim im svu sreću osim kad s... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.10.2010. u 17:08
    njemacke the best
    Obrisan korisnik