Nogomet

Stekelenburg: "Prodajte me na ljeto"

Nikola Vlahović • utorak, 12.10.2010.
Stekelenburg: "Prodajte me na ljeto"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Vrlo dobri vratar Ajaxa, Maarten Stekelenburg, izjavio je da ne želi potpisati novi ugovor s nizozemskim velikanom...

Nizozemski reprezentativac i čuvar mreže Ajaxa, Maarten Stekelenburg, nije se ustručavao te je otvoreno rekao da ne želi novi ugovor u Ajaxu nego želi da ga klub proda.

"Ajaxu je najbolje da me proda na ljeto. Ne očekujem da mi čelnici uopće ponude novi ugovor, a ako se to i dogodi - neću ga potpisati. Želim jaču ligu od nizozemske i sam ću odlučiti gdje ću nastaviti karijeru", izjavio je Stekelenburg.

Za njega je još davno interes pokazao Arsenal, a zadnjih dana se spominje i kao nasljednik Edwina van der Sara u Manchester Unitedu.

"Imam ugovor s Ajaxom još ovu sezonu i onda još jednu. Znam da me žele prodati i zaraditi nešto novca, a ja želim da im donesem što više novca pa je najbolje da me na ljeto prodaju", dodao je vratar.

Nizozemac je ipak istaknuo da neće prihvatiti bilo kakvu ponudu: "Već sam rekao da ću sam odlučiti gdje ću otići. Želim u neku jaku ligu, ali ne želim u klub koji se bori za ostanak u ligi. Radije ću onda ostati u Ajaxu do kraja ugovora nego otići bilo gdje. Jedno je sigurno, nisam u žurbi".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.10.2010. u 03:03
    ma dat ce ga za 15. ugovor curi a novi nece
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.10.2010. u 18:51
    Neka mančester da 20 milja i evo im ga.....
    Obrisan korisnik