Košarka

"Priželjkivao sam jače protivnike, veća imena"

Borna Rupnik • četvrtak, 14.10.2010.
"Priželjkivao sam jače protivnike, veća imena"
Foto: Kristijan Komarica

Cedevita će u Eurokupu odmjeriti snage s Arisom, Azovmašom i Hapoel Gilboa Galilom, a trener Aleksandar Petrović nadao se drukčijem raspletu...

Nakon izborenog plasmana u Eurokup preko Dinama iz Moskve Cedeviti je ždrijeb za suparnike odredio po jednu momčad iz Grčke, Ukrajine i Izraela. Svoj je komentar ponudio i trener Aleksandar Petrović.

Vedran Vukušić: "Svi su naši protivnici momčadi s kojima se sigurno možemo nositi. No, nisu do Eurokupa došli na lijepe oči, ali dečki i ja optimisti smo za prolaz dalje".

"Priželjkivao sam jače protivnike, odnosno veća imena. To ne znači da si ovo loši protivnici, nego sam htio jake protivnike u kvalitetnoj zoni putovanja", rekao je razmišljajući o dva dugačka putovanja koja čekaju njegove košarkaše.

"Jedno je na jug, jedno na sjever, čeka nas i višesatni put autobusom od Donecka, odnosno Tel Aviva, a tek je Solun unutar te željene zone. O protivnicima dosta znamo - primjerice, sa Zadrom sam gostovao kod Azovmaša, koji je dobra momčad", nastavio je Aleksandar Petrović za službene stranice kluba.

Cilj je ipak jasan, jedno od prva dva mjesta koja vode u nastavak natjecanja: "U skupini od četiri kluba svakako su imperativ domaće pobjede, a vjerujem da ove protivnike kod kuće možemo dobiti, pri čemu treba paziti na međusobnu koš-razliku. U nekakvom raspletu to može jamčiti prolazak dalje i to možemo ostvariti".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.10.2010. u 01:28
    Polako Aco.. I Ciro je "trazio" Liverpula, pa znamo kako je zavrsilo sa Debrecenom...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.10.2010. u 21:20
    sve je lako kad se ima para
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.10.2010. u 19:45
    teska a neatraktivna skupina, al moze to cedevita. ajmo vitamini!!
    Obrisan korisnik