Rukomet

Karabatić out šest tjedana

Nikola Vlahović • utorak, 19.10.2010.
Karabatić out šest tjedana
Foto: Kristijan Komarica

Francuski Montpellier je u trećem kolu Lige prvaka minimalno poražen od Veszprema, a osim bodova, Francuzi su ostali i bez Nikole Karabatića...

Francuski reprezentativac i igrač Montpelliera, Nikola Karabatić, ozlijedio se na utakmici protiv Veszprema te će morati pauzirati najmanje šest tjedana.

Karabatić se ozlijedio u 34. minuti u duelu s protivničkim igračem, a pregledi su pokazali da je Karabatiću stradalo lijevo bedro te da ga čeka pauza, a trener Patrice Canayer već je ranije ostao bez Saloua, Honrubia i Nice.

Tako će Karabatić propustiti dvije prijateljske utakmice Francuske protiv Tunisa, prvenstveni ogled protiv Chamberyja i dvije utakmice u Ligi prvaka protiv KIF Koldinga.

Ozljeda Karabatića zadala je mnogo problema treneru Canayeru, koji je potvrdio da četiri tjedna neće moći računati ni na Vida Kavtičnika. Naime, desno krilo ima problema s lijevim koljenom, ali liječnici najavljuju da bi mogao biti spreman za susret protiv Koldinga.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik20.10.2010. u 07:18
    srbohrvat i slovenac, sigurno im je veselo hehe
    Obrisan korisnik
  • Yurraz20.10.2010. u 00:58
    Haha, ova dvojca su stvarno nerazdvojna! Cak se i ozljeduju zajedno! Karabatic i Kavticnik, cudan duo, mozda je cak i Blanka ljubomorna :-)
    Yurraz