Nogomet

Redknapp: "Na Baleu graditi momčad"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 21.10.2010.
Redknapp: "Na Baleu graditi momčad"

Nakon što je u srijedu na San Siru proživljavao vrlo negativnih 45 minuta, pa zatim zahvaljujući Garethu Balu gotovo jednako pozitivnih, Harry Redknapp stao je pred predstavnike medija te prokomentirao samu utakmicu, ali i pitanje budućnosti trostrukog strijelca...

Iako svojim igračima nije želio javno podijeliti opaske, Redknapp je otvoreno priznao kako se dvoboj protiv Intera od prve minute počeo pretvarati u njegovu najgoru noćnu moru.

"Krenuli smo s pogreškama odmah po početku utakmice, Već u prvoj minuti nismo trčali za Zanettijem i to smo skupo platili. Zatim smo ostali i bez vratara i do odlaska na odmor pokušali smo napraviti što manju štetu."

Zbog nedostatka na terenu Redknapp je drugo poluvrijeme započeo s nešto izmijenjenom formacijom, a u junaka njegove momčadi prometnuo se Gareth Bale.

"Bale je sjajan, mladi igrač, iskoristiv na nekoliko pozicija, postiže pogotke, može trčati čitav dan. Jednom od najboljih svjetskih igrača na toj poziciji, Maiconu, zadavao je probleme već u prvom poluvremenu."

I prije sinoćnjeg dvoboja Lige prvaka mnogi su se mediji počeli "zabavljati" pronalaskom novih destinacija za ovog 21-godišnjaka. No engleski stručnjak posvetio se i toj temi te ukratko pojasnio:

"Tottenham je klub koji traži pozitivne pomake, a ne prodaju svojih najboljih igrača. Prodajom Balea poslali bi krivu sliku o nama. Nismo klub prodaje, a Bale je igrač na kojem želimo graditi momčad. Postane li ovaj klub redoviti sudionik Lige prvaka želimo da on u tome aktivno sudjeluje."

Iako još uvijek nije odlučio na kojoj mu je poziciji važniji i vrjedniji, Redknapp zna jedno: "Bale je na pravom mjestu, tu je gdje i pripada i gdje će daljnje napredovati."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.10.2010. u 17:47
    ovaj heri nije čist. bale je super igrač, al na njemu gradit momčad moj bože. daj se odluči ko če ti bit nositelj igre, prvo obožavaš hrvatske igrače a jučer čarli i niko nisu igrali koji igraju maestralno i luku je izvadio kad je gomes dobio crveni? trebo je onog krauča izvadit, kao da i nisu... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.10.2010. u 15:18
    Na bale-u graditi Huttona izvaditi Kranjcara staviti...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.10.2010. u 15:08
    Kraj ovakve ekipe imati takvu lošu igru... Eeeee, moj Harry, počeo si se gubiti. Kranjčar na klupi, Modrić van kod kartona, Ćorluka i Pletikosa na tribini... Btw. Cudicini nije ništa obranio sinoć, a bome ni Gomes... Igra bez igre je to bila. A golovi su krumpiri. Odn golovi su dobri, ali to nije... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.10.2010. u 14:51
    po meni najveći problem je to što je redknapp u ovoj sezoni prešao na dva zadnja vezna Huddlestona i Jenasa, od kojeg Huddelstone osim dobro udarca nema ništa i užasno je loš igrač, a Jenas s njim u paru izgleda vrlo loše i lako ispadaju iz igre, a iza njih loša obrana na čelu sa starcem Gallasom i... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.10.2010. u 14:14
    Dečki, malo ste si zabrijali! LOLZ
    Obrisan korisnik