Nogomet

Rakitić: "Imamo klasnu ofenzivu"

Borna Rupnik • četvrtak, 21.10.2010.
Rakitić: "Imamo klasnu ofenzivu"
Foto: EPA

Ivan Rakitić i Raul u novu su pobjedu Schalkea u Ligi prvaka ugradili dvije asistencije, odnosno dva gola...

Momčad iz Gelsenkirchena svoje frustracije iz domaćeg prvenstva djelomično liječi u Ligi prvaka. U tri kola ubilježili su dvije pobjede, a dobrim su se učinkom protiv Hapoela istaknuli sjajni Španjolac Raul i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić.

Schalkeu je posao olakšalo rano vodstvo, podsjeća Rakitić: "Uvijek je dobro zabiti na početku, tako je bilo i protiv Izraelaca. Vidjelo se da imamo klasnu ofenzivu".

"Dobro smo odradili prvu polovicu grupne faze natjecanja, ali imamo još dosta posla želimo li plasman u osminu finala Lige prvaka", nastavio je.

Rakitić je od 53. minute zaigrao prvi put nakon ozljede zadobivene na utakmici protiv mlade reprezentacije Španjolske: "Nije mi bilo sasvim jednostavno opet istrčati na teren, ali dobro se osjećam i spreman sam za igru".

A Raul je došao do rekordnih 70 pogodaka: "Nisam ni sanjao da ću jednoga dana postići toliko golova u Ligi prvaka. Naravno da sam sretan, a i osvajao sam ovu titulu s Real Madridom. Što se Schalkea tiče, vidi se da napredujemo, a ova je pobjeda nagrada za naš trud tijekom proteklih tjedana".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik21.10.2010. u 14:18
    Raul legenda!!!
    Obrisan korisnik