Nogomet

"Manje sam tužan jer mi je zabio Eduardo"

Borna Rupnik • četvrtak, 21.10.2010.
"Manje sam tužan jer mi je zabio Eduardo"
Foto: Kristijan Komarica

Eduardov pogodak Arsenalu još se uvijek prepričava u Engleskoj, a našeg su se reprezentativca dotaknuli i Lukasz Fabianski te Andrej Aršavin...

Arsenalov vratar Lukasz Fabianski želio je sačuvati praznu mrežu protiv ukrajinskog Šahtara, kaže, no nije mu žao što nije uspio u svojoj namjeri.

"Uzrujao sam se kada smo primili pogodak jer sam želio ne primiti nijedan. Ali to je dio nogometa, a ako je netko već morao zabiti, drago mi je da je to učinio Eduardo", kaže Fabianski.

"Zbog te sam činjenice manje tužan. Da budem iskren, sretan sam što zbog Eduarda i što je pritom dobio pljesak s tribina", dodao je.

Prisjetio se Fabianski još jednog sličnog slučaja: "Igrali smo protiv Villarreala, a za njih je zaigrao Robert Pires. Publika je i njega pozdravila, što je stvarno lijepo jer dokazuje da navijači cijene takve igrače".

Ruski reprezentativac Andrej Aršavin otkrio je još nešto: "Eduardo je svratio i u našu svlačionicu. U dobrim je, prijateljskim odnosima s igračima, a Arsenalovi ga navijači vole. Prošli vikend je na kraći razgovor tako svratio i Aleksandar Hleb".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik21.10.2010. u 21:57
    ti stvarno nisi normalan, majke mi, covjeku je zamalo unistena karijera, koju je nadogradio u Arsenalu, otisao odande, i dosao na emirates pljeskalo mu skoro 100tis ljudi, alo, znas sta to  znaci????i jos uz to zabio svom bivsem klubu, a navijaci arsenala su mu u tom trenu pljeskali i slavili... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.10.2010. u 20:57
    da je taj gol bio ključni na utakmici pa ok, treba ga slaviti, al na 5-0 dati za 5-1, ok spomeni jednom, ipak arsenal je u pitanju, ali toliko puta to ponavljati u par dana, postaje dosadno. Inače Eduardo je legenda.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.10.2010. u 18:21
    Krasan momak, obožavan od svih! Nogometno gledano ipak nije za Arsena ( prije ozljede da)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.10.2010. u 17:32
    pa bokte nas je zato i tolko pisu o njemu, sigurno nece napisat kak su za hleba za vikend isto to napravili... zast moramo znat kak su 'nekog' bjelorusa docekali... dudu je nas i zast se ne bi o tom pricalo... nemoj citat ak ti smeta... ak se moze za jebeni 'NAŠ CROTTENHAM' (kak blazicko govori u... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.10.2010. u 15:55
    Ovaj je za Dudua znacio vjerojatno kao da zabije 10 u ukrajinskom prvenstvu..
    Obrisan korisnik