Nogomet

Pamić: "Pobijediti Dinamo i osvojiti Kup"

www.radio-mreznica.hr, Nikola Vlahović • utorak, 26.10.2010.
Pamić: "Pobijediti Dinamo i osvojiti Kup"
Foto: Davor Sajko

Iako je Karlovcu osnovni cilj ostati u Ligi 12, Igor Pamić je u utorak pomalo neočekivano najavio utakmicu Kupa protiv Dinama, koja je na rasporedu u srijedu...

"Sutra želimo itekako pobijediti Dinamo i doći, ako je to moguće, do finala Kupa i osvojiti ga. Ne tražim nikakvi alibi i alibija uopće nema", rekao je trener Karlovca Igor Pamić te tako najavio sutrašnju utakmicu protiv Dinama.

Premda je momčad s Korane u prošlom kolu domaćeg prvenstva izgubila na svom terenu od Lokomotive, Pamić ističe da su igrači u dobrom stanju i da mogu parirati Dinamu. "Igrat će oni igrači koji su svježi i koji nisu igrali u subotu. To su igrači koji meni mogu dokazati da su zaslužili veću minutažu u prvenstvu i da se tako nametnu za prvu momčad", rekao je Paminjo.

"Igramo protiv Dinama i tu ne postoje nikakve emocije. U utakmicu moramo ući bez straha i pokazati svoj potencijal, znanje, raskoš i tako prezentirati Karlovac. Sve ćemo napraviti da dođemo do pobjede", dodao je trener Karlovca.

Jedino što Pamić želi izbjeći to su produžeci, koji bi dodatno izmorili njegovu momčad pred prvenstveni ogled s Istrom 1961: "Svakako moramo zabiti gol ili dva ukoliko želimo pobjedu. Da bi to postigli moramo stalno napadati i kvalitetno se braniti. Nikako ne želim produžetke prije Istre, nikako. Ako pred kraj susreta bude neriješeno tražit ću pobjedu pa taman i izgubili".

Strateg Karlovca još se jednom vratio na utakmicu protiv Lokomotive te je prokomentirao crveni karton kojeg je u toj utakmici dobio stoper Karlovca Kenan Čejvanović. "Mi imamo odlično suđenje, međutim, nakon što smo svi vidjeli snimku bilo bi u redu da se kaže da nije bilo niti prekršaja. Ne znam odakle pravo sucu da u toj situaciji odmah pokaže crveni karton", rekao je Pamić.

"Nama nije sudac kriv što smo izgubili tu utakmicu i što imamo samo 16 bodova, ali želim stati u obranu igrača, a znate zašto? Zato jer je to prvi crveni karton koji je dobio netko od mojih igrača otkako sam na klupi Karlovca. Da moj igrač nekoga namjerno udari, onda bih ga potjerao iz kluba", izjavio je na kraju Pamić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Kasper26.10.2010. u 23:37
    da inace ovo je bio prvi crveni karton za karlovac otkad je pamic trener....
    Kasper
  • Obrisan korisnik26.10.2010. u 22:23
    U potpunosti se slažem, baš sam gledao press konferenciju i saznao da je Karlovac bio vodeći u fair-play ljestvici u 3. i 2. ligi, te prošle godine 2. iza Dinama
    Obrisan korisnik
  • ElKun1026.10.2010. u 20:05
    Ovaj Pamić želi biti kao Mourinho, samo provocira, dobar je on...
    ElKun10
  • Obrisan korisnik26.10.2010. u 19:57
    hahahahahahaha
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.10.2010. u 19:55
    to je pravi trener koji se ne boji nikoga i hoce maksimum...a ne neki koji odma podviju rep cim se pojavi Dinamo i Hajduk
    Obrisan korisnik