Nogomet

Petković: "Pobjeda vraća raspoloženje"

Mihaela Bradovski • srijeda, 27.10.2010.
Petković: "Pobjeda vraća raspoloženje"
Foto: Kristijan Komarica

Domaći prvenstveni poraz od Zagreba produžio je krizu koprivničkog sastava, no osim toga, nije poslužio ni kao dobra priprema za Kup susret. Ipak, pred svojim navijačima Farmaceuti su veliki favoriti protiv momčadi Suhopolja...

Kao i ranijih sezona nogometaši Slaven Belupa u aktualnu su krenuli s mislima usmjerenim k borbi za Europu. Vrlo slaba realizacija ubrzo ih je dovela u probleme i trenutno najvažnija briga je što skoriji bijeg zoni ispadanja.

Kup je mnogo puta do sada ponudio iznenađenja, favorizirane momčadi ispadale su i puno prije osmine finala, no žele li započeti niz koji će ih dovesti do spomenutog cilja u prvenstvu, Farmaceuti će danas morati dobiti. A za to će biti potreban barem jedan pogodak.

"Neovisno o lošem raspoloženju koje je donio poraz od Zagreba, naše su ambicije jasne. Pobijediti Suhopolje i ući u četvrtfinale gdje nas očekuju dvije utakmice. Suhopolje je momčad u kojoj su spojeni mladost i iskustvo, respektiramo ih, ali pobjeda nam je osim prolaza važna i zbog vraćanja dobre atmosfere", najavio je okršaj u Kupu Mile Petković.

Današnji će susret propustiti ozlijeđeni trojac Bušić, Papa, Rogulj, dok je Maras dobio pravo na odmor. U početnoj jedanaestorici očekuju se tako Nurković, Purić, Labudović, Kokalović, Bagarić, Milardović, Mujanović, Vojnović, Poljak, Poredski i Delić, a Petković ističe kako je svaki pojedinac u konkurenciji spreman za bilo koju moguću situaciju.

"Spremni smo na borbu od 90 ili 120 minuta, pa i na udarce s bijele točke ako će do njih doći."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!